Sverige: «Artisten» Timbuktu i hardt vær etter forsnakkelse

Greia med The Great Replacement er at det skal omtales som en «konspirasjonsteori», selv om det er fakta. Dessverre glipper det noen ganger.

Tirsdag er det oppvask i Sverige, etter at «artisten» Timbuktu avslørte planene om demografisk utskifting av den hvite befolkningen, også kjent som The Great Replacement.

Den venstreradikale avisen Expressen melder sterke reaksjoner etter en Instagram-post hvor artisten har en «freudiansk glipp».

Situasjonen er litt sånn: «Men for faen, Tim, vi har jo sagt oss enige om å gaslighte folk med at dette er en konspirasjonsteori. Da kan du ikke gå ut og bekrefte det til folk. Nå må vi bruke masse ressurser på å gaslighte folk enda mer.»

Det er til å få frysninger av.

Expressen.se:

Inlägget har fått mycket stöd. Över 10 000 användare har gillat det, och flera har kommenterat. Bland annat artisten Jill Johnson som har reagerat med ett hjärta, det kanadensiska hårdrocksbandet Danko Jones som har gjort flera tummar upp och skådespelaren Alexander Karim som har kommenterat med hjärtan och en ”raised fist”-emoji.

Men inlägget har också väckt andra reaktioner.

Till exempel skriver högerdebattören Ivar Arpi på Twitter:

”Varför sprider rapparen Timbuktu högerextrema myter om ett pågående folkutbyte? ”To all black and brown people in Sweden […] time and demographics are on our side.””

Och den avgående M-riksdagsledamoten Hanif Bali skriver:

”Den prisbelönta artisten och BMW-reklamaren Timbuktu påstår att ”tid och demografi” är på ”svarta och bruna” människors sida. Vore spännande att höra honom utveckla hur tiden och demografin inte är på vita människors sida.”

Expressen har sökt Jason Diakité för en kommentar.

Glippen fra Timbuktu kom som en følge av at Sverigedemokraterna (SD) har gjort et brakvalg i Sverige, og kan få politisk påvirkning gjennom et samarbeid med Moderaterna (M). Dette til tross for massivt valgjuks fra venstresiden, med å bruke importerte velgere.

Les også: Venstresidens importerte velgere var ikke nok til å redde valget

Les også: Hvordan ble Sverige multikulturelt, og hvilke mekanismer lå bak?

Som et resultat av denne glippen må mediene og snakkeklassen nå trolig pushe ekstra hardt på at den store utskiftingen er en «konspirasjonsteori», gjerne med bruk av sterke triggerord som rasist, nazist, högerextrem og fascist.


Del innhold: