Sverige har et supervåpen som kan hindre russisk invasjon

Russland har atomvåpen. Sverige har noe som er mye verre.

Voldelig multikultur, politisk korrekt berme, enorme horder med velferdsturister, skrikende abortfeminister, amfetaminsniffende Antifa-medlemmer og transgroomere med regnbueflagg. Alt dette kan Sverige sende til Russland, for å skape problemer der i stedet for i Sverige.

De kan slippes over Russland med fallskjerm-containere som åpnes ved landing.

Multikulturelle gjenger fra svenske forsteder som kaster granater på hverandre og gruppevoldtar alt de ser i russiske gater. Vrælende feminister med tannkjøttglis og ordet «ABORT» malt over brystet. Antifa-medlemmer som løper rundt og skriker «racism, nazism och fascism!», mens de kaster brannbomber. Expo som løper rundt og tar bilder av russere for å blogge om «vithetsnormen».

Moskva vil ikke tåle det. Det vil være for mye.

Bare tanken på dette vil garantert få Kreml til å overgi seg.

Holder trolig igjen

Sveriges multikultur-våpen er også tatt i bruk av land som England og Tyskland. På kort varsel kan de sende all multikulturen sin på intetanende nasjoner, som innen kort tid vil være destruert fra innsiden.

I tillegg har land som Norge subversjonsvåpen av typen Boomer-68, som ødelegger naturen med å skape hyttefelt. Disse ble testet ut på Oppdal og på Storlien under den kalde krigen. Ødeleggelsene er i dag enorme. Testområder som «Vangslia fjellandsby» viser med all gru hva disse kan utrette. Skadene på naturen er så store at det kan sees på satellittbilder fra verdensrommet.

Åpenbart er ikke disse våpensystemene en offentlig kjent del av det norske og europeiske totalforsvaret. Det er snikvåpen, som stort sett har vært militære hemmeligheter frem til nå.

Disse europeiske nasjonene har bare holdt igjen publisiteten for å kunne overraske, og i stedet kun vist frem konvensjonelle våpen som raketter og stridsvogner under øvelser.

Dette fører til at eventuelle fiendtlige stater vil forvente konvensjonell krigføring hvis de angriper. Men når det kommer til stykket kan land som Sverige si «Hah! Se hva vi egentlig har å sende på dere!», noe som uten tvil vil skape både overraskelse og panikk.


Del innhold: