Sverige: Også «venstresidens» importerte velgere stemte på SD

Ting ser verre og verre ut for den nye «venstresiden» i Sverige. Nå har også importvelgerne deres begynt å vende dem ryggen.

Som vi alle vet er den nye «venstresiden» et motepolitisk fenomen.

Den er kun et moteplagg som er ment å appellere til følelsesstyrte kvinner, og for underkuede menn som desperat prøver å få seg et nyp med disse kvinnene. Som oftest uten hell.

Kvinnene er dessverre sjelden imponert over de underkuede mennene sine. De vil mye heller ha fremmedkulturelle menn, som både har større tissefant og som kan by på khat.

Dette er sant for omtrent alle som er engasjert i partier som MDG, Rødt og SV i Norge. På samme måte er det for de tilsvarende partiene i Sverige.

Ikke overraskende har den nye «venstresiden» veldig dårlig oppslutning blant folk. For å skaffe seg stemmer må de importere fremmedkulturelle velgere. Millioner av dem. Typisk med løfter om alt gratis. I tillegg får de følelsesstyrte kvinnene på den nye «venstresiden» også importert menn til seg selv.

Dessverre ser det nå ut til at de importerte velgerne har sviktet sine vestlige velgjørere. I Sverige har store deler av de importerte velgerne nå stemt på Sverigedemokraterna (SD) og Moderaterna (M), i stedet for å stemme på globalistene som avtalt.

Document:

I en velgerundersøkelse foretatt av SVT fremkommer det at Sverigedemokraterna ikke bare er nest største parti nasjonalt, men også det nest største partiet blant innvandrere som er vokst opp utenfor Europa. Undersøkelsen bekrefter også, i likhet med i Norge, at ikke-europeiske innvandrere hovedsakelig stemmer på venstreradikale og sosialistiske partier.

Det kan ikke karakteriseres som annet enn enn bombe at det notorisk utskjelte, nazist- og rasist-erklærte partiet Sverigedemokraterna (SD) ble nest største parti ved riksdagsvalget i Sverige blant velgergruppen innvandrere som er vokst opp utenfor Europa. Men dette er naturligvis et underkommunisert faktum, for det spenner jo ben på MSM-myten om SD som alle innvandreres skrekk og nemesis.

Dette vitner om at den nye «venstresiden» står mer alene om å ville lage svenske tilstander. Resultatet kan bli mindre bilbranner, granatkasting, skytinger og gjengoppgjør i gatene. Ting som globalister ønsker mer av, men som vanlige svensker er mer negative til.

Hvorvidt dette er en trend som vil fortsette er uvisst, men at det er full krise for globalistene er sikkert.


Del innhold: