Sverige: Venstresidens importerte velgere var ikke nok til å redde valget

Svenskene har stemt så konservativt at ikke engang venstresidens importerte velgere var nok til å skaffe flertall. Saken viser at venstresiden åpenbart ikke har importert nok velgere.

Ingen liker globalistene og den nye venstresiden. Ofte hater de til og med seg selv, og driver som kjent med utbredt selvskading. Noe jeg absolutt støtter dem i.

Jeg ville trolig hatet meg selv jeg også, hvis jeg var en sånn en.

Derfor er de helt avhengige av å importere nok velgere til å opprettholde institusjonell og politisk makt. Slik er det i Norge, og slik er det også i Sverige.

I forbindelse med årets valg i Sverige har dette fenomenet vist seg ekstra tydelig. Svenskene er så desperate etter trygghet at Sverigedemokraterna stakk av som valgets store vinnere. Noe som har falt mange tungt for brystet.

En mulig forklaring er at den nye venstresidens importerte velgere har vært for opptatte med å drive gjengoppgjør, masseskytinger, bombinger, narkosalg og brannstifting i gatene til å komme seg til valglokalene.

Ikke engang rutinemessig rasistnazistfascist-stempling av Sverigedemokraterna i mediene var nok til å sikre umiddelbar valgseier.

VG:

Svenskene holder fortsatt pusten etter søndagens «rysare» av et riksdagsvalg. Det foreløpige resultatet viser en marginal ledelse til blå blokk, men det endelige resultatet kommer tidligst onsdag.

Det svært jevne valget vitner om en dyp splittelse blant det svenske folket. For selv om Socialdemokraterna fortsatt er landets største parti, har ytre høyre-partiet Sverigedemokraterna gjort et brakvalg og ligger an til å bli nest størst.

Hadde den nye venstresiden importert noen ekstra millioner syriske flyktningbarn fra Somalia og Pakistan, for å stemme på seg, kunne den nye venstresiden fortsatt ha vunnet valget lett. Men den gang ei.

Dessverre for dem ser det nå ut til at Moderaternas Ulf Kristersson blir Sveriges nye statsminister, og Sverigedemokraterna har gode kort på hånden for å gjøre forhandlinger rundt regjeringssamarbeid og ministerposter.

Trolig er det for sent for Sverige uansett, men det er spennende å se at ikke engang demokratisk juks med importerte velgere er nok til å sikre den nye venstresiden flertall.

En ulempe er at vi nå må høre på bitre kattedamer i mediene og norsk offentlighet klage over valgresultatet i Sverige, i all overskuelig framtid.


Del innhold: