Trondheim: Aggressive konformister fortsetter trakassering av ung politiker

Plagingen av Daniel Hovind (KrF) fortsetter fredag. Som vanlig er det «the usual suspects» som står bak.

Hets mot politikere, og særlig ungdomspolitikere, er åpenbart kun et problem når det rammer kvinnelige politikere langt ute på ytterste venstre fløy. Når en ungdomspolitiker i KrF uttrykker meninger som er i strid med budskapet på tv, slenger både pressen og politiet seg på angrepene mot personen.

Les også: KrF-nestleder trekker seg grunnet «feil» mening om Ukraina

Målet deres er alltid å isolere individet, og med dette skape en illusjon av at individet står alene mot en uovervinnelig overmakt. Dermed skapes en oppfatning av at individet ikke har noe annet valg enn å marsjere etter konformistenes taktfaste tramp. Dette er en gammel teknikk. Scientologi-kirken i USA gjorde det samme i den kjente kontroversen «Operation Snow White» på 1970-tallet.

Først ute er Adressa.

Bare fordi Hovind har delt et meme av Alex Jones og en artikkel fra et russisk nyhetsnettsted, blir han urettmessig anklaget for å «spre konspirasjonsteorier».

Sjikanen i kommentarfeltet tar til, uten at noen reagerer på det.

En fyr som åpenbart er vaksinert slenger seg på hetsen, trolig fordi han er snurt over at koronapandemien er over og vaksinestatusen hans nå er null verdt. Det ble ikke noe vaksinepass å flotte seg med som belønning, bare hjerteproblemer.

Og det fortsetter …

Også politiet kommer inn på banen, med blålys og batonger.

«Den som Gud har gitt en kølle, har han også gitt forstand.»Jens Bjørneboe

Det hele er egentlig bare trist.

Hadde noen skrevet tilsvarende om andre trondheimspolitikere, som for eksempel Sofie Hole og Julie Løvdahl, eller hva de heter, ville det atale burugle-kollektivet av en lokalpresse her i byen oppført seg som nordkoreanske gråtekoner.

De skyldige kunne nok forventet seg tiltale for forbrytelser mot kommunismen.

Som vi kan se gjelder det én standard for noen, og en annen standard for andre.


Følg gjerne debatten på Telegram:

https://t.me/AkromaPublic


Del innhold: