Trondheim: Cringe-fest på Torvet da SIAN holdt appell

Ting ble mandag minst like cringe som forrige gang. Jeg er glad jeg ikke var der.

En eneste stor, sint og kaotisk containerbrann av islammotsandere, skrikende kommunister, mannevonde feminister, alternative Facebook-medier som blir dratt vekk av politiet, og et par uflidde sjusker fra lokalavisa.

I tillegg, oppå toppen av det hele, ble det utført en «eksorsisme» fra scenen.

Kort oppsummert er dette hendelsene som fant sted i Trondheim sentrum mandag ettermiddag.

Slik jeg ser det er islammotstanderne, meningsmotstanderne, politiet og pressen deler av den samme cringe helheten. De er alle sammen like cringe, men på hver sin egen måte.

Det samlede nivået av ren og skjær cringe blir såpass høyt at jeg ikke nærmer meg sentrum mens noe sånt foregår.

Ubegripelig

Mandag var jeg riktig nok en tur innom Trondheim sentrum før disse hendelsene fant sted. Jeg måtte ha noen varmere kjøreklær til MC, og jeg tok deretter bussen hjem fra Kongens gate med klærne.

Idet jeg ventet på bussen hjem kunne jeg skimte taket på en grå politibil borte ved Torvet, på den typen biler som opprørspolitiet bruker. Dette var i 15.30-tiden, omtrent.

«Dit bort vil jeg ikke», tenkte jeg.

Det var heldigvis skikkelige kjøreklær jeg fikk tak i også. Klær som holder meg varm og tørr i trønderværet, og med gode verneinnlegg.

Greia er at jeg mener det finnes kulere og langt mer givende ting å holde på med enn politisk aktivisme, skriking, filming, skriving for aviser og krangling med politiet. Det er så meningsløst å holde på sånn. Det er bortkastet tid og energi.

Slike ting er «surrogat-aktiviteter» for mennesker som ikke har noe liv, mener jeg. Slik jeg ser det, er det mye bedre å nyte følelsen av å kjøre MC og ha en sykkel å mekke på.

Kanskje mener noen at jeg er egoistisk og dum, men det får bare være.

Hvis alle idiotene som befant seg nede på Torvet mandag var i stand til å finne ekte glede i tilværelsen, ville de jo ikke stått der og vært sure. Men altså, de er cringe mennesker som hadde cringe-fest.


Del innhold: