Trondheim: Formynderne gir seg ikke om strippeklubb

Rødt-politiker vil anke dommen hvor Trondheim kommune tapte mot strippeklubb. Hvor skulle vi gjort av oss uten disse formyndermenneskene?

Jeg er veldig enig med partiet Rødt i et par ting.

For det første er jeg enig med Rødt i det med kommunismen deres. Det å putte alle idiotene i gulag er en idé som jeg stiller meg helt og fullstendig bak.

For det andre er jeg enig med Rødt i at vi må islamisere Europa. Islam har som kjent helt rett angående kvinner, og jeg mener virkelig at alle de sure og mannevonde «feministene» blant oss bør få en burka tredd ned over hodet. Det hadde vært ustoppelig morsomt.

Men når det gjelder overformynderiet som Rødt står for, så er jeg mer betenkt.

Fredag gikk Rødt-politiker Roald Arentz ut i Adresseavisen med påstander om at Dreams Showbar i Trondheim angivelig «gjør skade», både moralsk og holdningsmessig.

På grunn av dette vil Rødt at Trondheim kommune nå anker dommen fra tingretten, som mandag dømte kommunen til å betale strippeklubben 400.000 kroner i saksomkostninger.

Les også: Trondheim kommune må betale 400.000 kroner til strippeklubb

Det vi ser er at de vil formynde andre. De vil frelse oss andre fra vår egen umoral.

Adressa:

Vi mener stripping er ei uønska objektivering av kropp, hovedsakelig kvinners kropp, og at denne virksomheten er vanskelig å skille fra regelrett menneskehandel, altsåat man gjør kroppen til en slags handelsvare.

Vi synes også det er problematisk at bystyret kan fratas dette handlingsrommet i en rettssal. Ei sånn rettsliggjøring av politikken innskrenker demokratiet, og jeg håper – i motsetning til Lien – at dommen blir anka.

Arentz fortsetter:

Rødt, og flertallet i bystyret, synes ikke nakne seksualiserte kvinnekropper er et forretningskonsept som bidrar til mangfold og verdiskaping her i byen, ei heller til gode holdninger vi kan formidle til våre barn og unge. Vi synes Trondheim bør satse på andre verdier enn kvinneundertrykking og salg av kropp.

Hva skulle vi vanlige dødelige gjørt uten disse moralske vokterne, som påtar seg ansvaret med å passe på hva vi gjør, hva vi leser, hva vi tror på og hvilke politiske meninger vi har?

Det virker som om disse figurene ikke gjør stort annet enn å være nabokjerringer av begge kjønn – som patruljerer hva folk gjør, leser, mener, snakker om og skriver på sine egne plattformer.

Drosjesjåfør Roald Arentz klager også over kundene til Dreams.

For både jeg og mange av mine kolleger har flere ganger plukka opp kunder i herreklassen utenfor nevnte etablissement, fulle og kåte kunder som har etterspurt hvor de kan kjøpe seg kvinnfolk etter sine anmerkningsfrie besøk i strippeklubben.

Ja, og hva så?

Hva er det for noe slags drosjesjåfør som ikke kjenner til bordellene på Byåsen?

Det er i slike tilfeller man ber om tips for tipset, kjører kunden(e) opp dit og avtaler en ekstratur etterpå. Selvfølgelig.

Altså, hallo.

Vår «frelser» formynderen

Jeg er ikke den som akkurat løper ned dørene til strippeklubben Dreams Showbar i Trondheim. Det skal jeg innrømme.

Til sammen har jeg vært på Dreams Showbar to ganger i mitt liv. Første gang var for mange år siden, for å se hva det hele handler om. Den andre gangen var like før pandemien, og da dro jeg dit med noen andre for å ha en filosofisk diskusjon om den dionysiske tidsalder, materialisme, kjønnsroller og Evola.

For øvrig var det et perfekt sted for dette.

Å ha halvnakne og innpåslitne kvinner fra Øst-Europa klengende rundt og spørre etter drinker og penger (tips) er i grunn veldig illustrerende for samfunnet vi lever i, og for menneskeheten som sådan.

Heldigvis har vi formyndermennesker som nå vil sette en stopper for slik aktivitet

Rødt og SV vil frelse oss alle fra oss selv.

De vil ikke bare ha et oppgjør mot folk som har «feil» meninger og som leser «feil» bøker. De vil også nekte oss å ta en drink på en strippeklubb. Alt er til vårt eget beste, selvfølgelig.

Led oss inn på den eneste rette sti, dere moralens voktere.

Opplys oss, O store opphøyde formyndere.

En enklere løsning

Det er selvfølgelig ingenting i veien for at disse figurene i Rødt og SV sitter hjemme med alle kattene sine og glor på The Handmaid’s Tale, med grandis og YerbaMate, og med et digert portrett av feminist-ikonet Ruth Bader Ginsburg på veggen.

Dette må de ha lov til å gjøre. Jeg har ingen problemer med dette.

Men hvorfor skal de legge seg opp i hva andre mennesker gjør, leser, mener og snakker om?

Hvis de ikke liker strippeklubber, så kan de bare la være å besøke strippeklubber. Hvis de ikke liker «feil» meninger, så kan de bare la være å legge seg opp i hva andre mener, leser og snakker om.

Så enkelt kan det gjøres. Jeg tror faktisk de ville blitt lykkeligere av å gi mer faen.

Men neida. Nei. De skal på død og liv legge seg opp i hva andre gjør, leser, mener og snakker om. De skal bestemme. De skal formynde. Alle andre må rette seg etter hva disse fanatikerne mener er best for oss.

Rødt og SV skal bestemme hvordan du skal leve.

Det er kanskje på tide at voksenopplæringa til Trondheim kommune tilbyr disse miljøene kurs i å gi litt mer faen. Kanskje dele ut noen brosjyrer til dem med informasjon om hvordan man lever sitt eget liv, uten å legge seg opp i hva andre mennesker gjør, leser, mener og snakker om.


Del innhold: