Trondheim: Fredelig demonstrasjon omringet av politi og Antifa

Lørdag arrangerte «Røde Luer» en demonstrasjon mot lockdown, på torget i Trondheim. Torgplassen var omringet av politibiler og voldelige Antifa-medlemmer.

I øsende regn ble den fredelige demonstrasjonen mot lockdown avholdt i Trondheim sentrum, med live-musikk og taler. Deltakerne snakket om problemer med hastevaksinene, og om skremselspropagandaen som preger folks mediehverdag.

Rundt hele området var det oppstilt politibiler, og det var flere sivile politibetjenter å observere på stedet – i tillegg til et betydelig antall vektere.

Årsaken til det påfallende store sikkerhetsoppbudet ble imidlertid raskt oppklart. Minst to steder på området var det møtt opp medlemmer av den militante, venstreekstreme organisasjonen Antifa.

Ifølge det Akroma.no erfarer er minst én av de oppmøtte Antifa-medlemmene tidligere straffedømt en rekke ganger, blant annet for vold og bæring av kniv på offentlig sted.

På stedet var også tre reportere fra lokale medier. De sto inntil en vegg og så litt bortkomne ut. Én av dem holdt på å miste buksa da han gikk rundt og filmet.

Kort tid etter at arrangementet var ferdig skrev avisa Nidaros flere artikler om hvor dumme og rare demonstrantene er. Blant annet ble det skrevet en egen artikkel om at en fyr spiste banan.

DRAMATIKK: Nidaros gjorde et skup med at en fyr spiste banan. FOTO: Skjermdump fra Nidaros.

Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: