Trondheim kommune må betale 400.000 kroner til strippeklubb

Kommunen ville frata strippeklubben Dreams Showbar skjenkebevillinga. Nå må kommunen betale for saksomkostninger.

I Trondheim har sinte og sure «feminister» fra SV og Rødt lenge prøvd å kvitte seg med byens eneste strippeklubb.

Tanken har vært at voksne mennesker ikke skal kunne drikke øl og se på pupper samtidig. Hva andre mennesker gjør, sier og mener har alltid vært det sentrale for disse moralistene.

Mandag fikk Dreams Showbar i Trondheim medhold av tingretten i at Trondheim kommune ikke lovlig kan frata utestedet skjenkebevilling for alkohol. Kommunens planer gikk med andre ord tits up.

Adressa:

Da retningslinjene for tildeling av kommunale salgs- og skjenkebevillinger ble endret i juni 2020, ble det vedtatt at det ikke skal gis skjenkebevilling til «steder som har konsepter av typen stripping, erotisk dans, toppløsservering eller lignende.»

Dermed mistet byens eneste strippeklubb, Dreams Showbar, skjenkebevillingen fra 1. oktober. Vedtaket ble gjort da bystyret behandlet fornyelse av salgs- og skjenkebevillinger 2020–2023.

Trøndelag tingrett fastslo mandag at Trondheim kommune må betale 400 000 kroner i sakskostnader til firmaet, og at vedtaket fra 4. august 2020, om avslag på selskapets søknad om fornyelse av skjenkebevillingen, er ugyldig.

Hadde det vært snakk om mannlige strippere på Dreams, så ville nok holdningen vært en helt annen.

Grå folkesjel

Hadde dette vært virkelige feminister så kunne jeg respektert holdningene deres om strippeklubber og den type ting. Men problemet er at disse folkene bare er grå og veldig kjedelige mennesker, som bruker feminisme som et påskudd for å være kjipe.

Trondheim er en by hvor grå mennesker skal bo i grå blokkleiligheter, jobbe i grå og underbetalte drittjobber og være medlem av LO. Den eneste aksepterte underholdningen skal være gullrekka eller øl på Solsiden.

Trondhjemmere er sosiale og snille vesener, men det er samtidig noe veldig nitrist over dem. Når de smiler så ser du at de ikke egentlig er glade på innsiden. Den grå smogen som henger over byen på kalde vinterdager reflekterer på mange måter den lokale folkesjela.

Jeg tror mye av dette har med oppvekst å gjøre. Der jeg kommer fra lærte vi ungene tidlig å bruke naturen. Vi lekte i skogen som små, og lærte tidlig å bruke båter og fiskeredskaper. Folk der har en helt spesiell arbeidsmoral, og det vektlegges å kunne praktiske ting.

Til sammenligning ble min generasjon i Trondheim oppdratt foran tv-en, med amerikanske tv-show om antirasisme og feminisme. Slik ble de sosialisert fra de var veldig små. Noe som reflekteres i dem i voksen alder. Mange har en identitet som SJWs og moralister.

Byskolene var store betongklosser hvor elevene gikk rundt og plaget hverandre i ring. Når ungene ble eldre så sto de utenfor McDonalds og pustet inn eksos. Det gjør de for så vidt også i dag.

Når de som voksne ser at noen andre gjør noe annerledes, eller har det moro på andre måter enn det som de selv er sosialisert til å akseptere, blir de usikre og sinte.


Del innhold: