Trondheim: Kvinnenettverket ved NTNU er hysteriske igjen

Hysteriske kvinner har igjen gått bananas ved NTNU. Raser over at mann ble tilsatt i stilling som instituttleder.

I dagens hysteriske identitetspolitiske klima har du som kvinne alltid et kort på hånda hvis du ikke får absolutt alt som du vil. Da kan du nemlig hyle ut om at du er diskriminert.

Dette har selvfølgelig de privilegerte akademikerne forstått. På Institutt for religionsvitenskap og filosofi ved NTNU har det utspilt seg selsomme scener etter at en mann ble tilsatt som ny instituttleder, i stedet for en lokal kvinne med sine forbindelser.

Utenfor den akademiske andedammen har ingen noensinne hørt om May Thorseth. Hun er en fullstendig middelmådig og uinteressant person. Men da hun giftet seg med en eldre svensk professor ved NTNU, så måtte jo selvsagt kona hans også få jobb der. Det er jo forbindelsene som teller.

I etterkant har hun, som kvinne med de riktige forbindelser, fått det ene prominente vervet etter det andre. Hun har til og med blitt preses (leder) i ærverdige Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab, stiftet i 1760.

Men dette er ikke nok. May ville bli instituttleder også. Mer makt, penger og prestisje for henne. Så da komitéen heller rangerte en mannlig filosof fra Universitetet i Tromsø framfor sjefshøna, da gikk de innkvoterte kvinnene fullstendig bananas.

Sendte klagebrev

Det såkalte Kvinnenettverket i filosofi ved NTNU sendte sporenstreks et brev til NTNUs ledelse, med kopi til alle ansatte ved instituttet, hvor de ba om at universitetet revurderer innstillingen.

Men beslutningen var allerede tatt, så det skitne trikset førte ikke frem.

Siden den gang har May og hennes venninner sutret i Universitetsavisas spalter. Fremstillingen er at stakkars May, med millionlønn og alle tenkelige ufortjente æresbevisninger, er en av verdens mange diskriminerte kvinner – som de slemme mennene kollektivt har ansvaret for.

Nøkkelopplysningen i saken om at det var en annen kvinne, nemlig professor Solveig Bøe som satte en stopper for sin kvinnelige kollega, holdes selvsagt unna fremstillingen.

«Kvinne er kvinne verst» er et gammelt ordtak, men det passer jo selvsagt ikke inn med forestillingen om de slemme mennene. Dermed ignoreres bare den saken. I tillegg har Akroma tidligere skrevet om nettopp denne Solveig Bøe, og hun er ikke akkurat en anti-feminist, for å si det sånn.

Les også: Professor Solveig Bøe raser mot Filosofisk Tidsskrift på grunn av kjønn

En kunne tro at det på Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved NTNU fantes visse standarder. Men det hører nok dessverre fortiden til. Nå er det innkvoterte, faglig svake kvinner som pusher identitetspolitikk som har tatt over hegemoniet. Det er lite igjen ut over navnet som handler om filosofi der nå.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: