Trondheim: Mer panikk, mer propaganda og mer løgner

Tenk å ikke ha andre ferdigheter i livet enn å skape ubegrunnet frykt og panikk. Det er i grunn ganske triste greier.

I ettermiddag gjorde jeg den feilen at jeg satte på NRKs distriktsnyheter i lunsjen. Det ble en grotesk påminnelse om den fullstendige galskapen som preger det samfunnet som jeg bor i.

Når til og med jeg mener at noe virker sprøtt, da er det garantert sprøtt.

På skjermen sto uredelige politikere og truet med «strengere restriksjoner» dersom folk i Trondheim ikke slutter å leve livet sitt som normalt.

Årsaken til denne beskjeden er en angivelig pandemi med influensaviruset SARS‐CoV‐2. Et virus som jeg selv har hatt og som kun ga meg en relativt mild influensa i noen dager.

Folk flest får det på samme måte som meg.

Likevel hisser disse enkle menneskene opp hverandre i en kollektiv panikk. En irrasjonell panikk som de deretter prøver å shille over på offentligheten. Politikere og mediefolk forsterker hverandres hysteri, og de vil at alle vi andre også skal være like paniske og hysteriske som dem selv.

Fjesing (Trachinus draco) er en fisk med giftige pigger som jobber i NRK med å spre kollektiv panikk. FOTO: Bilde av TV-skjerm.

Riktig nok gjør de ikke dette for å være slemme eller onde. De gjør det fordi de er dumme som noen våte vedsekker, og fordi de ikke har noen reelle eller brukbare ferdigheter som de kan bruke til noe fornuftig. Alt de egentlig kan er å lage PowerPoints og holde svulstige taler.

Emanuel Desperados jobber som ordfører i Trondheim. FOTO: Bilde av TV-skjerm.

Denne idiotiske panikken som spres fører nå til at folk er så vettskremte at de velger å vaksinere også barn, med nye og hasteutviklede vaksiner som ingen kan forutsi langtidsvirkningene av.

Samfunnsproblem

Epidemisk hysteri eller massehysteri er tilsynelatende smittsomme dissosiative fenomener som finner sted i store grupper av mennesker eller institusjoner. Medier er ofte spredere av denne tilstanden.

Historiske eksempler på massehysteri inkluderer heksehysteriet i middelalderens Europa, eller den gangen store masser med amerikanere brøt ut i panikk og trodde at jordkloden var under invasjon fra Mars etter at hørespillet «War of the Worlds» av Orson Welles ble sendt på radio.

Det er også andre eksempler på tilsvarende massehysteri.

Medieindustrien og farmasiindustrien har tjent enorme pengesummer på koronahysteriet de siste to årene. Samtidig har små bedrifter og vanlige folk gått til grunne under strenge lockdowns. Panikken har gjort de rikeste rikere, og vanlige folk fattigere.

Samtidig er det slik at de eksperimentelle vaksinene som nå pushes på folk ikke egentlig virker så bra som først antatt. Såkalt fullvaksinerte som har tatt to vaksiner har sterkt redusert beskyttelse kun seks måneder etter å ha latt seg inijisere av de nyutviklede medikamentene.

Den kollektive idiotien og massehysteriet ser ut til å være en langt verre pandemi enn noe virus.


Del innhold: