Trondheim: Rødt Universitetslag raser mot Akroma.no

Rødt Universitetslag er i harnisk etter at Akroma avslørte alvorlig kronikkjuks i slutten av mars. Dette kommer frem i et klagebrev sendt til NTNU.

I slutten av mars kunne Akroma avsløre at NTNU-ansatte Ronny Kjelsberg hadde diktert en kronikk som to unge studenter angivelig hadde sendt til Universitetsavisa (UA).

Dikteringen av kronikken ble gjort inne på en lukket og hemmelig forumgruppe for Rødt Universitetslag. Inne på gruppa ble det også spredt grove løgner om navngitte personer, samtidig som det ble lagt planer om å «ta» en NTNU-ansatt psykolog.

Den 29. mars kunne Akroma avsløre det alvorlige kronikkjukset, og mye av den øvrige aktiviteten inne på den hemmelige gruppa kom for dagen.

Les også: Ronny Kjelsberg dikterte kronikk som angivelig var skrevet av to studenter

En gjennomgang av medlemmene i det hemmelige forumet til Rødt Universitetslag viser at flere har tilknytning til den militante organisasjonen Antifa. En organisasjon hvor flere av medlemmene bare i Trondheim er tidligere straffedømte for vold, vinningsforbrytelser og narkotika.

Sendte klagebrev

Rødt Universitetslag likte åpenbart ikke at de metodene og planene deres ble avslørt.

Kort tid etter avsløringene av innholdet fra den hemmelige gruppa sendte en av gruppas medlemmer et klagebrev til NTNU, hvor avsløringene på Akroma tas opp som et problem. Klagen er angivelig skrevet av Sigurd Skogum Riise, men kan med stor sannsynlighet være skrevet av nifsingen Ronny Kjelsberg, som fremstår som en slags lederfigur i miljøet.

Brevet som ble sendt til NTNU viser tydelig frustrasjon over at både kronikkjukset og den lyssky aktiviteten inne på det hemmelige forumet ble avslørt.

I klagen skriver Riise:

Flere av disse opplevde å få stormen rettet mot seg, og derfor bestemte vi oss i Rødt Universitetslag for å engasjere oss: Vi skrev et innlegg i Khrono, Eikrem skrev et tilsvar som ble publisert samtidig, og det var det, trodde vi.

Vi er nå blitt gjort oppmerksomme på at vi har blitt navngitt på en kjent høyreekstremistisk blogg, Akroma, drevet av Johan Slåttavik, hvor det er blitt lagt ut skjermdumper av diskusjoner fra den interne facebookgruppa til laget.

Vi oppdaget etter hvert at Eikrem hadde kommet seg inn på sida, og hadde blokkert alle administratorene for å forhindre at vi fikk kastet ham ut. Naturligvis hadde ingen av oss invitert ham til gruppa, eller godkjent ham som gruppemedlem, så vi forstod ikke hva som skjedde.

Dette kan fremstå som en kaotisk og ulogisk melding. Men til alt hell sper jeg på inntekten som teknisk oversetter, så jeg har oversatt meldingen fra rødt til norsk.

Den oversatte meldingen betyr omtrent dette:

Mayday. Mayday. Kode rød. De dirty påfunnene våre er avslørt. Den jævla arbeiderklasse-rotta Slåttavik har funnet ut alt. Alle kamerater må aktivere snurt ansiktsuttrykk og innta offerrollen med én gang.

Jeg gjentar: Vi er avslørt. Sheeeit.

Selvfølgelig er dette egentlig bare morsomt.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: