Trondheim: SV-politiker raser mot Nokas-vektere

Vektere kan nemlig ikke holde igjen personer som sniker på trikken. Det er slemt, det. 

Å lage bråk med vektere, fordi man ikke ønsker et forelegg på 1.500 kroner når man sniker på trikken, er åpenbart helt innafor.

I det minste hvis vi skal dømme ut ifra en Facebook-post som ble skrevet torsdag, av SV-politiker Jan Frode Haugseth i Trondheim.

Torsdag publiserte Haugseth følgende på sin Facebook-profil:

https://www.facebook.com/671780036/posts/10163107900685037/?d=n

Her gjør vekterne bare jobben sin. Og ender opp med å bli anklaget for «overgrep». Bare fordi de holder igjen en person som har gjort noe ulovlig, og som forsøker å stikke av.

Håper på anmeldelse

I Facebook-posten, som har fått mange «likes» fra andre egohumanister og godhetsmennesker, skriver Haugseth at han håper personen anmelder vekterne.

Haugseth skriver:

Vi har nettopp fått dette nye kontrollsystemet i Trondheim, og jeg spør derfor av nysgjerrighet: Hvordan er det i andre større byer – er det vanlig at vekterne går til fysisk angrep på personer som vil unngå kontroll? Er det vanlig med 4-mot-1, holde fast m.m., klemme mot kjøretøy eller bygg? Jeg håper den unge personen krever erstatning for rens av klær m.m., og eventuelt anmelder dette som var helt unødvendig.

En kan jo spekulere i hvordan det skal gå for seg.

«Hei, politiet. Jeg gjorde noe ulovlig, og ble holdt igjen av vektere da jeg forsøkte å stikke av. Nå vil jeg at politiet straffer vekterne for dette.»

Det må i så fall bli noe sånt. I det minste grovt sett.

Mangelen på logikk i SV-politikerens utspill er til å ta og føle på.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: