LOL: Twitter-venstre raser mot forfatteren av «The Handmaid’s Tale»

Uten sinte Twitter-venstre måtte vi funnet noe annet å le av. Derfor er denne saken så alvorlig.

Et rasende Twitter-venstre anklager nå forfatter Margaret Atwood for å være «transfobisk». Hun er forfatteren av novellen «The Handmaid’s Tale» som er grunnlaget for TV-serien med samme navn.

Nå anklages hun for å angivelig hate transvestitter, bare fordi hun delte en kommentarartikkel fra Toronto Star, hvor skribenten gir uttrykk for at det er best å beholde ordet «kvinne» i språket.

RT:

Forfatter Margaret Atwood er den siste offentlige figuren som er stemplet som transfob, og kritikere hoper seg på etter at hun delte en historie som beklaget det potensielle tapet av ordet «kvinne».

Selv om Artwoods tweet, som landet henne i varmt vann på tirsdag, bare inneholdt en lenke til en kritiker av kjønnsnøytralt språk, var bare det å dele artikkelen nok til å skremme motstandere og sette henne på defensiven mot venstresidens Twitter-mobb.

«Hvorfor kan vi ikke si «kvinne «lenger?», Twitret Atwood og delte en kommentarartikkel av spaltist Rosie DiManno publisert i Toronto Star.

I teksten argumenterer DiManno for at enkeltes insistering på innføring fullstendig innføring av kjønnsnøytralt språk ødelegger idéen om kvinnelighet, og gjør det vanskeligere å diskutere utfordringer knyttet til kvinnespesifikke spørsmål som graviditet. 

«Velmenende mennesker,» skrev hun, blir «kneblet», for ikke å bli angrepet som transfobiske eller på annen måte være ufølsomme for de stadig mer komplekse konstruksjonene av kjønn.»

Atwood, som er mest kjent som forfatteren av «The Handmaid’s Tale», ble stemplet som en TERF (trans-ekskluderende radikal feminist), en etikett kritikere har gitt til Harry Potter-forfatteren JK Rowling og komikeren Dave Chappelle de siste årene for deres kritikk av sekter i transgenderbevegelsen.

«Tanken om at folk «ikke har lov til å si kvinne» er en anti-trans-hundefløyte», skrev en Twitter-bruker.

«Veldig skuffende», la en annen til.

Låll.

Det hele er egentlig utrolig morsomt.

Alt Twitter-venstre evner å gjøre er å velte ut i et synkront raserianfall hver gang de får vite at noen mener, skriver eller sier noe som ikke passer inn med tøyset som de tror på.

Twitter-venstre ser omtrent sånn ut:

Vel, vi kan le, men samtidig er det viktig å huske at vi har disse venstrevridde rævålene her i Norge også, og de er veldig aggressive.


Del innhold: