UFO-er ser ut til å bli den nye greia til Q-tards

Etter valgkrasjet i USA trenger Q-tilhengere noe nytt å tro på. Hva er vel bedre enn å resirkulere UFO-panikken fra 1950-tallet?

Den cuckservative bevegelsens store TV-pappa Tucker Carlson i Fox News hevder at Pentagon hemmeligholder informasjon om angivelige besøk fra det ytre rom.

I en fersk video prøver den kontrollerte opposisjonen i Fox News å narre lav-IQ-segmentet av tilhengerne til å tro på romvesener i «flygende tallerkener».

Det hele blir fremstilt som seriøst med å intervjue Nick Pope, som på 1990-tallet jobbet noen år for det britiske forsvarsdepartementet hvor han forsket på uforklarlige hendelser.

Tucker Carlson gjør til og med det faste ansiktsuttrykket som han alltid bruker når noe skal fremstilles som seriøst.

Se ansiktsuttrykket på Tucker Carlson (t.v.).

Seriøst. Jeg mener det. Se på det fjeset.

Se godt på det.

Dette med UFO-er er noe som Q-tilhengerne kommer til å gå rett på, som forventet. De trenger noe nytt nå som det viser seg at Doland Trunk ikke er hemmelig president i USA likevel.

«Trust the plaaan maaan.»

Nå som dette kommer fra Fox News vil det trolig spre seg til Norge innen relativt kort tid. Ikke umulig vil det kunne føre til demonstrasjoner mot romvesener foran Stortinget og den type ting.

Dette vil igjen føre til at Faktisk.no må forklare at E.T. faktisk ikke er virkelig.

Portvoktere

Fox News er blant de godkjente portvokterne som fanger opp folk som forstår at det er noe galt fatt i vestlige samfunn, men som ikke helt kan sette ord på hva det er. De søker svar og portvokterne står klare til å fange dem opp med meningsløs tidtrøyte.

Typisk er budskapet at folk må fokusere på symptomene og ikke på de underliggende problemene. Det blir skapt forventninger om at politiske løsninger er mulig for å fikse symptomene, og det blir skapt egne sosiale normer hvor det er sett på som uakseptabelt å nevne de underliggende problemene.

Les også: Portvokterne

Typisk gjenkjennes portvokterne med at de får ha en tilstedeværelse på sosiale medier, de inviteres til debatter i MSM og de er på en måte godkjent av systemet. Folk som derimot kritiserer årsakene til symptomene blir slettet, nektet plattformer og sensurert.

Les også: Hvem er portvokterne?

På denne måten påvirkes folk til å holde seg innenfor et gitt rammeverk. Dette rammeverket skal nå inkludere UFO-er og romvesener.


Les også Akroma.no anonymt på TOR:

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: