UK: Pakistansk okkupasjonsleder i London refses for nyttårs-stunt

Den pakistanske okkupasjonslederen Sadiq Khan misbrukte nyttårsaften til å spre propaganda til britene. Hendelsen har skapt sterke reaksjoner.

Nyttårsaften var flere millioner briter nødt til å holde seg hjemme på grunn av koronaviruset.

Mange av disse ville trolig sette pris på noe gledelig å kose seg med på TV. Men i stedet for nyttårsunderholdning fikk de servert grotesk EU- og BLM-propaganda.

Bak stuntet står den pakistanske okkupasjonslederen Sadiq Khan. En kontroversiell figur som leder den fremmedkulturelle okkupasjonen av London. Før nyttårsaften hadde Khan samarbeidet med BBC og politiet for å holde det kommende stuntet hemmelig.

Hendelsen har skapt kraftige reaksjoner i Storbritannia, og det er blitt omtalt av en rekke britiske massemedier.

Den pakistanske okkupasjonslederen selv skryter av hendelsen på Twitter.

Feiret EU og BLM

Brexit har skapt store problemer for Khan, og andre som ønsker å bytte ut den britiske befolkningen med fremmedkulturelle.

Etter brexit vil det bli vanskeligere å importere fremmedkulturelle gjenger som forgriper seg seksuelt på etnisk britiske barn.

At britisk politi nylig ble tvunget til å rulle opp grooming-skandalene i England har også skapt problemer. Etter disse opprullingene har det blitt betydelig vanskeligere for antirasister, politikere og multikulturalister å kjøpe seksuelle tjenester fra heroinavhengige tolvåringer.

Brexit skaper også problemer for anti-hvite grupper som BLM, som vil lage Stasi-registre over hvite «rasister» i den hensikt å nekte disse jobber og boliger.

Slik sett kan Khans propaganda på nyttårsaften tolkes som en siste, desperat krampetrekning.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: