Ukraina: Rakett drepte tre sivile på bro

Aggressive konformister i Norge sendte nylig norske panservernraketter til sivile og kriminelle gjenger i Ukraina. Dette gjorde de fordi TV-en fortalte dem at det var riktig.

Snart får trolig grupper som IS og andre kjøpt norske militære våpen på det svarte markedet i Europa. Norske panservernraketter fra Ukraina dukker vel også snart opp i no-go-soner i svenske byer.

Her ser vi en rakett som treffer sivile mål i Irpin vest for Kiev.

Ifølge den statlige norske TV-kanalen NRK treffer raketten i videoen sivile som prøver å flykte. Tre personer skal ha blitt drept i hendelsen.

Samme dag som denne hendelsen fant sted i Ukraina greide norske VGTV å fremstille bandittene i Azov som en slags helter.

Kontrastene mellom de brølende folkene med maskingevær i videoen til VGTV, og de norske OBOS-reklamene med homofile par, norske barnefamilier og behagelig musikk før og etter videoen på VGTV er slående.

VGTVs reklamer for homofili og inkludering er en skarp kontrast til videoen med Azov.

Dette er åpenbart en utilsiktet kontrast mellom den norske kulturmiddelklassens forestillinger om verden, og hvordan den nitriste virkeligheten faktisk ser ut.

Det hele fremstår som fullstendig absurd.

Følelsesstyrte og dumme

Aktørene som har ivret for å sende norske våpen til sivile og banditter i Ukraina er de samme figurene som var livredde for Covid-19. Mange var så paniske at de valgte å injisere seg selv, og ungene sine, med eksperimentelle sprøyter, bare fordi noen tullinger på TV oppfordret til det.

«TV er en autoritet i livet mitt. Hvis de kjente fjesene på TV-en sier at dette er riktig, så må det være riktig. »

De er den sorten som kjører rundt med munnbind når de er alene i bilen.

Det er trolig unødvendig å påpeke at konformistene i kulturmiddelklassen i Norge er dumme. De er ikke bare dumme som i skjellsordet «dum», men de er dumme som i dårlig intellektuelt utrustet, ikke-tenkende og styrt av følelser. De er throwbacks.

Den norske kulturmiddelklassen er sjelelige drontefugler.

Drontefugler (Raphus cucullatus) på et museum i Italia. FOTO: Fabio Paoleri (CC BY-SA 2.0)

Del innhold: