Ukraina «vant» Eurovision etter fake og rigget avstemning

Få ting er så totalitært som demokrati. Alt avgjøres i skyggene og under bordet, mens folk tror de har valgt resultatene selv.

Det er en perfekt svindel. Bare se på strømprisene i Norge. Ingen stemte for høyere strømpriser, men folk tror likevel at de har valgt det selv.

På samme måte er det med uhøytidelige avstemninger som Eurovision. Folk har over tid blitt pumpet fulle med at de må elske Ukraina samme hva, og de stemmer basert på dette, ikke basert på musikken.

Når dette ikke er tilstrekkelig blir det også jukset litt med avstemningen.

NRK:

Eurovision Broadcasting Union (EBU), som er ansvarleg for konkurransen, melder om «uregelmessige stemmemønster» i jurystemmene frå seks land.

Det skriv dei i ei pressemelding.

EBU har jobba saman med sin stemmepartnar for å berekne eit resultat for kvart land råka, slik at stemmegjevinga deira blir eit resultat som gir meining basert på ulike faktorar.

Eit nøytralt utval har følgt prosessen slik det har gått rett føre seg.

Dei skriv også at dei tek eitkvart forsøk på å manipulere stemmeresultat svært alvorleg.

Det er uvisst kva slags land det er snakk om.

Alt gjøres for at de på forhånd avtalte favorittene skal vinne det riggede og falske opplegget.

Slik er det også med de falske politiske valgene som avholdes i Europa. Folk utsettes for en nøye gjennomtenkt miks av propaganda og underholdning via tv, og påvirkes til å like «partier» og kandidater som systemet legger opp til. Deretter går de og stemmer på det som tv-en har instruert dem om å stemme på, og systemet vinner det falske valget.

I de sjeldne tilfellene hvor folk stemmer «feil», og kandidater utenfor systemet likevel vinner, er demokratiet plutselig ikke så fint og flott lenger. Dette har vi sett eksempler på med Ungarn og seieren til Viktor Orban. Når disse kandidatene vinner skaper det alltid usikkerhet og panikk.

Dessverre er det ofte også slik i den falske delen av arbeidslivet, hvor hvitsnippjobber i både offentlig forvaltning og privat næringsliv «utlyses» pro forma, ofte lenge etter at en utvalgt apparatsjik er plassert inn i stillingen.

Folk narres deretter til å delta i en falsk søknadsprosess, til stillinger som typisk allerede er besatt når stillingen utlyses. Slike ting skjer åpenlyst, rett opp i dagen. Likevel er det åpenbart at folk er så naive at de faktisk søker på disse utlyste stillingene.

Les også: NRK «søker» ny kringkastingssjef

Les også: Trondheim: Ny AUF-er med toppjobb

Les også: Åker-Riksa får ny toppjobb

Det er derfor ingen grunn til å være overrasket når Ukraina «vinner» Eurovision, til tross for en høyst middelmådig prestasjon. Systemet er rigget på alle mulige måter. Slik er det i alle europeiske land.


Del innhold: