Underholdning: Film og TV på nyåret

Ta en titt på denne propagandaen. Dette er hva de bruker til å hjernevaske de ikke-tenkende normiene.

Den 11. februar er det premiere på Showtime med «dokumentaren» som har fått det fascinerende navnet «Everything’s Gonna Be All White». Det er en hel miniserie bestående av episoder som skal fremme hvit skyldfølelse og hat mot hvite.

Se traileren ovenfor, og forestill deg at noen hadde laget noe tilsvarende om jøder eller svarte. Det ville selvfølgelig skapt et helvete. Men det er helt greit å hate hvite. Og husk dette, hvite som legger merke til fenomenet eller påpeker det er «nazister» og «høyreekstreme». Da er du et like stort problem som IS.

Såkalte antirasister og hvite masochister kommer til å være helt i ekstase over dette showet. Endelig et show som bekrefter den irrasjonelle skyldfølelsen de går rundt med på grunn av egen etnisitet. Idioter i lamestream-mediene (LSM) kommer til å konkurrere innbyrdes om hvem som er mest imponert, og om hvem som kan gi det hele best vurderinger og terningkast.

Ironisk nok er det disse hvite idiotene selv som er temaet når det snakkes om «institusjonell rasisme» i showet.

Tror du kanskje at såkalte alternative medier kommer til å omtale dette showet, og det på en tilstrekkelig kritisk måte? Neppe. De er for opptatte med å spre narrativer som at «kommunister er de virkelige fascistene» og «islam er det virkelige problemet» til å ta tak i noe som dette.

Tro heller ikke at mainstream cuckservative som FrP kommer til å kritisere dette showet. Et show som de etter hvert får servert på TV-en midt i stua si, trolig i beste sendetid. Nei, de kan ikke kritisere noe sånt.

I tillegg kommer Netflix med dramafilmen «My Best Friend Anne Frank» nå i 2022, sånn bare for å repetere overfor de ikke-tenkende normiene hvor onde hvite mennesker angivelig er.

Det er vanskelig å si hvor mange filmer og show med tilsvarende tematikk som er laget, men det er utrolig mange. Holocaust-drama er en sjanger hvor det går 13 på dusinet av produksjonene.

Ifølge traileren for filmen ser den ut til å være et relasjonelt drama. Noe som indikerer at filmen er beregnet på et kvinnelig publikum.

Målet med slik propaganda er å gjøre publikum trist-sinte. De blir først triste for at den overdrevent sympatiske rollefiguren Anne Frank dør av høyreekstrem nazi-tyfus, og deretter blir de sinte på hvite mennesker som kan være så forferdelig onde.

Propaganda handler alltid om følelser.

Forstå meg rett her, det som skjedde under andre verdenskrig var nitrist. Men ikke søren om det vil bli laget tilsvarende propaganda om ofrene for Holodomor, eller de talløse ofrene for de endeløse NATO-krigene i verden.

Trolig vil ikke-tenkende mennesker som leser dette bli sinte på meg også, bare fordi jeg påpeker at dette er propaganda. Propaganda som kun har én hensikt, nemlig å skape selvforakt, hat og skyldfølelse.

Typisk kommer reaksjonene fra sånne venstrevridde skitposer som nileser bloggen min hver eneste dag. Sånne som blir sinte for det de leser og deretter kaller meg nazist på Twitter, fordi de selv har valgt å lese bloggen min.

«Det er høyreekstremt hat å påpeke dette og skrive ting som du skriver! Arrrhh! Blrrrlburrbbhh-bu-bu-blurrbb!»

Det er den samme visa hver jævla gang.

Jeg bør kanskje innføre betalingsmur, så får jeg innkvotert-pengene deres i bytte mot at de får lese bloggen min og reagere emosjonelt.


Del innhold: