Ungarn forbyr pervers propaganda rettet mot barn

Ungarns nasjonalforsamling vedtok tirsdag å forby pervers og seksualisert propaganda rettet mot barn. Vedtaket får pervoer og pedofile i Vesten til å rase.

Loven som er ment å beskytte barn mot pedofili forbyr å indoktrinere barn med propaganda for homofili, seksuelle perversjoner og det å narre barn til kjønnslemlestelse, også kjent som «kjønnskorrigerende behandling».

Vedtaket ble vedtatt nesten enstemmig i den ungarske nasjonalforsamlingen tirsdag, med 157 stemmer for og kun én stemme mot.

Russland har en tilsvarende lovgivning for å beskytte barn mot pedofili.

Den demokratisk vedtatte loven i Ungarn møter mye kritikk. Blant annet hevder den sterkt identitetspolitiske nettsiden Dagbladet at flere tusen mennesker angivelig skal ha møtt opp for å demonstrere mot loven.

Dagbladet:

Mandag kveld samlet over 5000 mennesker seg i en protest utenfor nasjonalforsamlingen. LHBT- og menneskerettsaktivister har demonstrert for å legge press på de folkevalgte i håp om at lovforslaget skulle bli nedstemt.

Forslaget ble lagt fram av Fidesz i forrige uke. Det har som hovedmål å bekjempe pedofili, men inneholder også endringer som forbyr visning av andre legninger enn heteroseksualitet i skolenes seksualundervisning, samt i filmer og reklame rettet mot personer under 18 år.

– For å sikre at barns rettigheter beskyttes, kan ikke pornografi og innhold som viser seksualitet for sin egen skyld eller som viser avvik fra kjønnsidentitet, kjønnskorrigering og homoseksualitet gjøres tilgjengelig for personer under 18 år, heter det i lovteksten.

Seksualundervisning skal heller ikke «ha som mål å fremme kjønnssegregering, kjønnskorrigering eller homoseksualitet», heter det videre.

Demokrati er gjerne så fint og flott når det blir brukt til å vedta destruktiv identitetspolitikk. Men når demokratiet brukes til å hindre pedofile overgrep mot barn, så fremstilles det som noe fryktelig og grusomt.

Som om det er noe galt med å vedta lover som skal beskytte barn mot pedofili.

Ungarn går åpenbart frem med et godt eksempel til etterfølgelse for hele Europa, også for Norge. I løpet av de siste årene har seksuelle perversjoner og identitetspolitikk blitt promotert mer og mer aktivt.

Også Nettavisen har har raslet med godteposen. Allerede før vedtaket i Ungarn var vedtatt presiserte Nettavisen hvor «grusomt» lovforslaget angivelig var.

Nettavisen:

Statsminister Viktor Orbans regjering skjerper sosialpolitikken før valget i 2022 og fremmer lovforslag som vil forby diskusjoner om homofili eller kjønnsskifte i skolene, melder Reuters.

Tusenvis av ungarere demonstrerte mandag mot lovforslaget.

– Dette er fryktelig og inhumant, sier barnehageassistenten Dominika Pandzsa til nyhetsbyrået.

– De forsøker å frata folk alle deres rettigheter. For noen barn, som bør få mulighet til å komme ut av skapet, betyr dette å bli stengt inne, sier hun.

Som om barn liksom har et «skap» å komme ut av.

Denne saken viser med tydelighet hvor outrert vestlig identitetspolitikk har blitt, takket være et overivrig propagandaapparat som aktivt promoterer seksuelle perversjoner til en lett påvirkelig offentlighet.

MERK:

Hvis du ser pedoer med godtepose utenfor barnehager eller ved lekeplasser, eller pedoer som prøver å lokke barn inn i biler, er det viktig å umiddelbart ringe politiets nødtelefon 112.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: