Ungdom elsker Brenton Tarrant. Lager videoer hvor de takker ham

I løpet av de siste dagene har ungdom verden over hyllet massemorderen Brenton Tarrant. At Generasjon Z har lagt politisk korrekthet på hylla er åpenbart.

Den 28 år gamle australeren Brenton Tarrant drepte 50 personer den 15. mars i år, og skadet minst 50 til, da han angrep to moskéer i byen Christchurch på New Zealand

Hendelsen ble livestreamet med GoPro til Facebook.

Videoopptak fra hendelsen har siden spredd seg via internett over hele verden.

Nå lager ungdom verden over hyllestvideoer til ham.

– Brenton Tarrant, you are innocent, and will get out in no time, sier en ung gutt til kameraet.

– Brenton tarrant is my hero, sier en ung kvinne.

– Marry me, Brenton Tarrant, sier en veldig ung jente.

– 50 is a great score, Brenton, sier en kvinne.

Noen filmer at de har laget tegninger av ham, og tilstår at de elsker ham mens de gråter. Andre filmer at de velsigner Tarrant i bønn.

https://twitter.com/ed_program/status/1117668396475322368?s=21

«Generasjon Zyklon»

Generasjon Z er betegnelsen på mennesker som er født etter 1995. Naturlig nok er de den generasjonen som er dypest inn i internettkultur og meme-kultur.

Såkalt politisk korrekthet er noe svært mange av dem tar sterk avstand fra. Noe som ikke bare er tilfelle i den engelskspråklige verden, men også her i Norge.

Ikke uventet har Generasjon Z, også kjent som «Zoomere», fått tilnavnet Generasjon Zyklon. Nettopp på grunn av den påfallende politiske ukorrektheten som preger kulturen som de vokser opp i.

Når Brenton Tarrant forberedte angrepet mot moskéene på New Zealand, spilte han inn videoer og skrev et manifest som heter The Great Replacement. Hvor han blant annet gjør narr av den firkantede tankegangen som preger vestlige journalister og medier. Noe han gjør med å for eksempel vise til kjente memes, samt referere til YouTubere som PewDiePie.

Produkter av sin samtid

Selv vet jeg ikke riktig hva jeg skal tenke om dette. Sant å si så har jeg ikke gjort meg opp en klar formening om disse takkevideoene.

Egentlig burde jeg vel være sjokkert. Eller i det minste litt perpleks. For det er jo unektelig litt spesielt.

Jeg vet ikke annet enn at jeg ser på det som symptomatisk for tiden vi lever i. En tid med multikulturell terrorisme, vold og kriminalitet – fulgt av sensur, løgner i mediene og virulent politisk korrekthet.

Disse ungdommene blir da bare en slags produkter av sin egen samtid. Noe som også reflekteres i de reaksjonene som de kommer med her.

Videoen ble fjernet fra YouTube i formiddag, men noen av klippene er tilgjengelig på BitChute.

Del innhold: