USA: Ansatt i vape-shop får psykotisk meltdown overfor kunde med Trump-skjorte

Ifølge avisen The Daily Mail gikk en ansatt i en amerikansk vape-shop berserk da han fikk se at en kunde hadde på seg en Trump-skjorte. Hendelsen ble filmet av kunden og lagt ut på YouTube.

Klikk her for å lese artikkelen i The Daily Mail.

Vi har nok alle sammen opplevd dette selv. NPC-er som får psykotisk meltdown, bare fordi du er den du er. Bare fordi du har andre meninger enn dem. Du trenger ikke si noe til dem, eller gjøre noe som provoserer dem. De bare klikker likevel, fordi de er programmert til det.

Selv har jeg opplevd at venstrevridde journalister i blant annet NRK har chimpet helt ut mot meg, uten grunn. Nå sist i Trondheim tingrett, hvor en NRK-ansatt gjentatte ganger begynte å skjelle meg ut, og oppføre seg truende da jeg skulle dekke en sak.

En hendelse jeg har lydopptak av.

Jeg tror det er viktig at den som blir utsatt for slike hendelser filmer eller tar lydopptak av det. For å kunne vise verden hvilke psykopatiske galninger disse NPC-ene faktisk er.

Les også: NPC-hypotesen kan vise seg å stemme

Ut ifra bilder fra hendelsen i USA, ser det ut til at NPC-en som fikk psykotisk meltdown kan være en typisk Antifa-type. Noe som vises på det stygge og ustelte Didrik Søderlind-skjegget vedkommende har.

FOTO: Ian Furgeson/Facebook

Jeg vet ikke med deg, men jeg har lært å spotte slike figurer på lang avstand. Det er noe med hvordan de lar være å ta vare på seg selv. Noe som trolig grunner i en fundamental mangel på selvrespekt. De har et veldig masochistisk forhold til seg selv, så vel som kulturen og folkegruppen de befinner seg i.

Hat og sinne

NPC-er har ingen individuelle tankemønstre eller kreativitet. Noe som ofte gir seg uttrykk i at de mangler estetisk sans, humor og evne til originalitet. Den primære følelsen i NPC-en, hvis vi skal kalle det en følelse, er en blanding av hat, selvforakt og sinne.

Den underliggende årsaken er at NPC-ene mangler sjel og bevissthet. Noe som jeg har skrevet inngående om tidligere.

Les også: LOL: NPC-saken eskalerer ytterligere

Etter at verden ble bevisst på NPC-enes eksistens, har ting blitt vanskeligere for NPC-ene. De kan ikke lenger posere i rollen som mennesker like lett som de gjorde før.

Noe som også er en viktig og konstruktiv utvikling. Vi kan ikke gå rundt og oppføre oss som om NPC-er ikke utgjør et problem.

Uansett…

Jeg tror NPC-problemet etter hvert vil løse seg selv, når flere blir bevisste på hva NPC-ene egentlig er og hva de gjør. Da vil en løsning være uunngåelig.

Del innhold: