USA: Bareier begikk selvmord etter konfrontasjon med BLM

En bareier i delstaten Nebraska skal ha begått selvmord, etter å selv ha skutt og drept en opprører som angrep ham og baren hans. Saken ble først henlagt som selvforsvar, men bareieren ble likevel tiltalt etter «omfattende press».

Lørdag 30. mai konfronterte Jake Gardner (38) en gruppe opprørere utenfor baren hans i byen Omaha.

Opprørerne hadde da angrepet og gjort store skader på andre barer og små bedrifter i området, for å hedre den avdøde gangsteren George Floyd.

Idet Jake Gardner prøver å roe ned gemyttene til opprørerne utenfor baren sin, blir han angrepet av James Scurlock (22). Gardner blir deretter slått i bakken av Scurlock, som sammen med andre opprørere var ute for å lage bråk.

Gardner blir sittende på bakken med rasende opprørere rundt seg, mens Scurlock slår og sparker mot ham. Da trekker Gardner frem pistolen sin, og avfyrer to varselsskudd. Noen av opprørerne trekker seg unna idet skuddene går av.

Men Scurlock fortsetter å angripe Gardner, og Gardner ender opp med å skyte Scurlock i selvforsvar.

Videoer av hendelsen viser hvordan Gardner hele tiden prøvde å roe ned situasjonen før han ble brutalt angrepet av Scurlock.

Se video fra hendelsen her (BitChute).

Kampanje

Påtalemyndigheten i Omaha fastslo kort tid etter hendelsen at Gardner handlet i selvforsvar. Saken ble dermed henlagt.

Henleggelsen av saken førte til nye «protester», fordi angriperen James Scurlock var svart.

Venstrevridde «medier» prøvde i etterkant å dytte uriktige narrativer om at Gardner angivelig drepte Shurlock uten grunn, eller av «rasistiske» årsaker. Til tross for at videoer av hendelsen viser hva som egentlig skjedde.

Blant annet har Yahoo News og Buzzfeed prøvd å spre usannheter og konspirasjonsteorier om saken. I begge tilfellene er det snakk om kvinnelige «journalister», som benytter enhver anledning til å angripe hvite menn.

Etter omfattende press fra venstrevridde «medier» og ulike pressgrupper, vedtok påtalemyndigheten å likevel bringe saken inn for en storjury i Omaha. Storjuryen vedtok umiddelbart å straffeforfølge bareieren som skjøt i selvforsvar.

I den nye tiltalen ble Jake Gardner tiltalt for drapsforsøk, rovmord, terrortrusler og ulovlig omgang med våpen.

  • Drapsforsøket skal ha vært de to varselsskuddene som først ble avfyrt.
  • Rovmordet skal ha vært skuddet som drepte James Scurlock.
  • Terrortruslene skal ha vært utsagn om at han kom til å skyte angriperne dersom de ikke sluttet å angripe ham.
  • Ulovlig omgang med våpen skal ha vært at Gardner hadde glemt å fornye tillatelsen sin for å bære våpen offentlig.

En riktig fargerik tiltale, tatt i betraktning hva som faktisk skjedde, og hva som fremkommer av videobevisene i saken.

Selvmord

Ifølge avisen The Gateway Pundit var Jake Gardner en fredelig og lovlydig borger. Godt likt av venner og naboer i byen hvor han bodde.

Gateway Pundit skriver søndag:

A Nebraska bar owner and US Marine that killed a rioter who was attacking him and his business has committed suicide, a friend of Jake Gardner has confirmed to The Gateway Pundit on Sunday — however, there may be more to this story than initially met the eye.

Gardner’s body was found outside a healthcare clinic in Hillsboro, Oregon — roughly 20 minutes outside of Portland.

Det var ingenting som tydet på at Gardner skulle begå selvmord.

Men den koordinerte demoniseringen og løgnene fra venstrevridde «medier» og aktivister ble for mye for Gardner.

Blant annet ble familien og foreldrene til Gardner doxxet av aktivister, og truet av terrorister tilknyttet organisasjonen AFA.

Et nytt samfunn

Kulturmarxister, massemedier og NGO-er prøver å skape et samfunn hvor hvite skal være fritt vilt. Og da særlig hvite menn.

Noe som tydeliggjøres med saker som denne, hvor en hvit mann skulle straffeforfølges for å ikke la seg overfalle og drepe.

Årsaken til problemet later til å være en ny generasjon hvite, barnløse og ulykkelige kvinner i vestlige land. Kvinner som i stedet for å få barn med hvite menn, heller puler rundt til de bikker 30 og ikke lenger er attraktive. Da blir de også onde og bitre.

Disse kvinnelige taperne hater virkelig hvite menn. Tilsynelatende mye på grunn av sine egne farskomplekser. Men også på grunn av sin egen utilstrekkelighet og mislykkethet som kvinner.

For å kompensere for disse mislykkede kvinnenes skjebne, blir de gjerne kvotert og plassert i sentrale posisjoner i samfunnet. I offentlig forvaltning, i utdanningsinstitusjoner, i medier, i politikken, i politiet og i domstolene.

I sine oppløftede posisjoner kan disse kvinnene drive sin iherdige kamp mot hvite menn. Resultatet er at hvite menn nå ikke lenger kan forsvare seg når de blir angrepet.

Disse kvinnene støtter derfor ubegrenset masseinnvandring til vestlige land, feminisme, sosialisme, Pride, antirasisme og alt mulig annet som kan brukes som et våpen mot hvite menn.

I tillegg kan masseinnvandring utvide disse kvinnenes seksuelle muligheter, fordi menn fra andre folkegrupper i noen tilfeller gir disse kvinnene plusspoeng for å være hvite. Noe som trolig kan kompensere for at disse kvinnene er 30+ og ikke lenger så attraktive som kvinner.

Tomi Lahren er en amerikansk «konservativ» politisk kommentator og tidligere TV-vert. Hun er en klar illustrasjon på kvinner som nærmer seg, eller som har passert, den kritiske alderen hvor de ikke lenger er attraktive for menn. Dette gjør at hun åpenbart virkelig hater [hvite] menn.

For å maskere hatet sitt overfor menn, prøver Tomi Lahren å gi menn skylda for at de ikke vil ha henne og vennene hennes, som er i samme situasjon. Blant annet prøver hun seg på den at hun «har høye standarder».

Når man plasserer sånne i posisjoner i samfunnet, med såkalt empowerment, er det klart at samfunnet går til helvete. Da får vi etniske konflikter i samfunn som tidligere var etnisk homogene. Da får vi feminisme og konspirasjonsteorier om «glasstak», og tukling med statistikker for å «påvise» at det angivelig er lønnsforskjeller mellom kvinner og menn.

Og vi får et samfunn hvor hvite menn skal være fritt vilt. Et samfunn hvor hvite menn skal straffeforfølges, bare fordi de forsvarer seg mot overfall og grov vold.

Dette er noe som disse kvinnene tvinger frem overalt hvor de får makt. Uavhengig av om de er «konservative» eller åpent kulturmarxister.

Noe som Jesse Lee Peterson har problematisert en rekke ganger. Kanskje tydeligst i en preken han holdt om temaet.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: