USA: Hva skjedde med 17-årige Kyle Rittenhouse i Kenosha?

USA: Da 17-årige Kyle Rittenhouse ble forsøkt drept av Antifa-medlemmer, avfyrte han flere skudd mot gjerningspersonene. To av skuddene drepte en straffedømt pedofil overgriper.

Flere videoopptak av en desperat og livredd Kyle Rittenhouse (17) som sitter alene på bakken, idet et Antifa-medlem retter en pistol mot hodet hans for å drepe, har versert i offentligheten de siste ukene.

Til og med den britiske storavisen The Sun har publisert videoer som viser hva som faktisk skjedde den 23. august i byen Kenosha, i den amerikanske delstaten Wisconsin.

I videoen retter den jødiske venstreekstremisten Gaige Grosskreutz (26) en pistol mot hodet til Rittenhouse, idet den modige 17-åringen avfyrer riflen sin i siste sekund, og treffer Grosskreutz i armen som holder pistolen.

SKULLE DREPE: Jødiske Gaige Grosskreutz skulle drepe 17-årige Kyle Rittenhouse med pistol, da Rittenhouse avvæpnet ham med et skudd i armen. FOTO: Ukjent.

Etter at skuddet fra Rittenhouse treffer Antifa-medlemmets arm, løper Grosskreutz skrikende bortover gaten.

Et stykke bortenfor setter Grosskreutz seg ned på huk, tydelig preget av panikk, og med pistolen fortsatt i den skadde armen.

DØMT FOR INNBRUDD: Gaige Grosskreutz (26) ble skutt i armen da han prøvde å drepe 17-årige Kyle Rittenhouse. FOTO: Ukjent

I 2013 ble jødiske Gaige Grosskreutz arrestert og dømt for innbrudd, tyverier og ordensforstyrrelser.

I 2016 ble Grosskreutz dømt for å gå rundt med skytevåpen i ruset tilstand.

I 2017 ble Grosskreutz arrestert på nytt.

I 2019 ble Grosskreutz igjen dømt for ulike lovbrudd.

Gaige Grosskreutz skal i tillegg være «kommissær» for den venstreekstreme gruppen People’s Revolution i delstaten Wisconsin.

Drepte pedofil overgriper

Den straffedømte pedofile jøden Joseph Rosenbaum (36) var den første som prøvde å overfalle 17-årige Kyle Rittenhouse i Kenosha.

Videoer viser at Rosenbaum går til angrep på Rittenhouse utenfor et parkeringshus.

Flere skudd avfyres fra riflen til Rittenhouse. Ett treffer pedofile Rosenbaum i skrittet, et annet treffer en hovedpulsåre i overkroppen, og et tredje streifer den pedofile voldsmannens hode.

Minutter etter er den voldelige og pedofile Antifa-aktivisten Joseph Rosenbaum død.

PEDOFIL OVERGRIPER: Antifa-medlemmet Joseph Rosenbaum var en straffedømt pedofil overgriper. FOTO: State of Arizona (CC0).

I 2002 ble Rosenbaum straffedømt for flere tilfeller av seksuelt misbruk av mindreårige gutter. Guttene skal ha vært ni og elleve år gamle da Rosenbaum forgrep seg på dem.

Ett av tilfellene skjedde da Rosenbaum var blitt kastet ut hjemmefra, og ble tatt inn i varmen av en bekjent av familien. Under det korte oppholdet i hjemmet deres, forgrep Rosenbaum seg på deres mindrårige sønn.

Akroma.no vil gratulere Joseph Rosenbaum med én hel måned uten å være en seksualovergriper og pedofil. Jubileet vil bli husket hvert år fremover.

Dømt voldsmann

Også avdøde Anthony Huber (26) var en notorisk voldsforbryter og kriminell.

FARLIG KRIMINELL: Jødiske Anthony Huber (26) ble skutt i magen da han prøvde å drepe 17-årige Kyle Rittenhouse med et skateboard. FOTO: Ukjent/Privat.

Den venstreekstreme jødiske aktivisten prøvde å overfalle Kyle Rittenhouse da 17-åringen satt hjelpeløs på bakken.

Etter å ha slått løs mot Rittenhouse med et skateboard, avfyrer Rittenhouse et skudd som treffer Huber i mageregionen.

I videoer av hendelsen kan man se Huber snuble noen skritt bortover asfalten, før han kollapser noen meter fra Rittenhouse som nå reiser seg opp.

Huber var gjentatte ganger straffedømt for grov vold og mishandling i nære relasjoner.

Hysjes ned

Norske «medier» har vært helt stille om akkurat disse detaljene.

I stedet har publikasjoner som Dagbladet prøvd iherdig å spre feilaktig informasjon om hendelsen. I det minste så langt de anser det som mulig, uten at folk oppdager at de bare bløffer.

Blant annet går Dagbladets kommentator Inger Merete Hobbelstad langt i å hevde at Kyle Rittenhouse drepte uskyldige mennesker, helt uten grunn.

Fakta om hendelsen utelates bevisst. Men til alt hell kan videoopptakene fra hendelsen fortelle en langt annen historie enn det Dagbladet bevisst prøver å konstruere.

Dagbladet skriver:

To dager seinere dro den 17 år gamle Trump-supporteren Kyle Rittenhouse til Kenosha, bevæpnet med en AR-15-rifle. Han skjøt og drepte to ubevæpnede demonstranter; en av dem hadde kastet en plastpose på ham og den andre forsøkte å ta fra ham våpenet etter det første drapet.

NRK prøver på tilsvarende måte i en podcast å sverte Rittenhouse. I podcasten «Studio 2» får «ekspert» Vegard Tenold Aase utfolde seg med spekulasjoner og ønsketenkning.

Ingen nevner noe om hvordan Rittenhouse ble angrepet. Ingen nevner noe om hvilken bakgrunn overfallsmennene hadde, og hvorfor de ble skutt.

I podcasten kommer der frem at at Vegard Tenold Aase har sett noen av de relevante videoene. Men til tross for dette så velger han å ikke nevne de faktiske omstendigheter.

I stedet velger «eksperten» å fordømme TV-profilen Tucker Carlson i Fox News som angivelig høyreekstrem. Bare fordi Carlson hadde drøftet det som kommer frem i videoene av hendelsene i Kenosha.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: