USA: Journalist Jeffrey Toobin onanerte på Zoom – er nå suspendert

Forrige uke begynte journalisten Jeffrey Toomin å masturbere i en videokonferanse på Zoom. Hendelsen har skapt sterke reaksjoner.

Det var i en videosamtale med ansatte i publikasjonen New Yorker og WNYC radio at den kjente journalisten begynte å onanere foran kameraet.

Ifølge avisen The New York Times hevder Jeffrey Toomin at det hele var en pinlig og dum feil.

New York Times skriver mandag:

Under en pause i videokonferansen om dekning av det kommende presidentvalget, byttet Toobin til en samtale med telefonsex, ifølge to personer som tok del i videokonferansen, og som nå ønsker å uttale seg anonymt.

På spørsmål mandag ettermiddag om påstander om at han hadde blottet seg, sa Toobin:

– Jeg gjorde en pinlig og dum feil, og trodde jeg var utenfor kameraet. Jeg beklager til min kone, min familie, mine venner og kolleger.

– Jeg trodde jeg hadde dempet Zoom-videoen, la han til.

– Jeg trodde at ingen i Zoom-samtalen kunne se meg.

The New York Times skriver videre at en talsperson for New Yorker opplyser at Toobin nå er suspendert etter hendelsen. Ifølge New York Times har Toobin jobbet i New Yorker i mer enn 25 år.

Masturberte

Den britiske storavisen The Guardian skrev om hendelsen på tirsdag. De opplyser at avisen New Yorker nå etterforsker hendelsen internt.

The Guardian skriver:

New Yorker har suspendert en av sine mangeårige skribenter, juridisk ekspert Jeffrey Toobin, mens avisen undersøker en hendelse om at han angivelig onanerte under en Zoom-arbeidssamtale tidligere denne uken.

Toobin er en av de mest kjente medierettsanalytikerne i USA. Han har jobbet for New Yorker i mer enn 25 år, og er også senior juridisk analytiker ved CNN.

En talskvinne for bladet sa i en uttalelse at Toobin «er suspendert mens vi undersøker saken.»

I en e-post til medarbeidere skrev New Yorker-redaktør David Remnick

«Kjære alle, som du kanskje har lest i ulike nyhetsartikler i dag, ble en av våre forfattere, Jeff Toobin, suspendert etter en hendelse i en Zoom-samtale i forrige uke. Vær trygg på at vi tar slike saker på alvor og at vi følger opp saken.»

Ifølge CNN har Toobin bedt om å ta seg litt fri mens han behandler noen personlige spørsmål.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: