USA: Mann dømt for drapsforsøk på norsk, antirasistisk woke-feminist

Jeg har generelt null respekt for gruppen hvite, antirasistiske woke-feminister. Samme hva som skjer med dem, får de ikke min sympati.

Typisk er disse kvinnene oppdratt av populærkulturen og skoleverket til å hate hvite menn. Som oftest skjer denne prosessen gjennom amerikansk rap, hip-hop og propaganda i tv-serier og filmer, som er målrettet mot disse kvinnene som forbrukergruppe.

Deretter bruker disse kvinnene sine mest fruktbare år til å forfølge meningsløse karrierer, for å vise verden hvor sterke og selvstendige de liksom er.

Resultatet er at disse kvinnene har skapt en hær av hvite såkalte incels og volcels, og disse kvinnene er en sterk indirekte pådriver for den mannlige MGTOW-bevegelsen i vestlige land.

I beste fall ender disse kvinnene opp som barnløse kattedamer. I verste fall ender de opp som samværssaboterende alenemødre, og skaper med dette en ny generasjon personer med samme problematikk.

I noen mer sjeldne tilfeller ender disse kvinnene opp som symboler på hvor galt ting kan gå for kvinner som er hjernevasket av antirasisme og feminisme. Saken om norske «Eline», som nesten ble drept med 20 knivstikk i USA, er et slikt eksempel.

Tirsdag ble afroamerikanske Matthew Stallings dømt til 18 års fengsel for drapsforsøk på sin hvite norske ekskone, «Eline».

Jeg skrev om denne saken tilbake i januar 2021, og ble da oppringt av «Eline» som var illsint over at jeg omtalte Stallings på en «rasistisk» måte. I samråd med henne og familien valgte jeg å fjerne navnet hennes fra artikkelen, av hensyn til et mindreårig barn hun har med Stallings.

Les også: USA: Norsk kvinne (25) nesten drept av svart kriminell

Jeg mener dette var en riktig avgjørelse av meg, fordi barnet ikke fortjener å bli stigmatisert eller belastet på grunn av saken.

VG:

En amerikansk 31 år gammel mann er dømt for å ha knivstukket sin fraseparerte norske kone over 20 ganger i fjor vinter.

Eline (27) overlevde på mirakuløst vis de omfattende skadene hun ble påført.

Matthew Stallings har vært varetektsfengslet siden angrepet skjedde i Wilmington i Nord Carolina 6. januar i fjor. Han møtte i retten tirsdag formiddag lokal tid, hvor han sto tiltalt for blant annet overlagt drapsforsøk og grovt innbrudd.

Han ble etter et kort rettsmøte dømt til 18 år i fengsel, med en minstetid på 15 år.

Likevel har jeg ingen sympati med denne type kvinner.

Det har vært en del slike saker i Norge allerede. Eksempler er antirasister som Linn Olsen Uteng, Catrine Røthe, Hege Opøien, Anne Grete Vollum, Mary Ann Hansen og så videre. Alle sammen norske antirasistiske kvinner som er drept av sine fremmedkulturelle partnere.

Selvfølgelig blir norske kvinner også drept av sine norske partnere, men dette skjer langt mer sjeldent og som oftest under litt andre omstendigheter.

Uansett får disse antirasistiske kvinnene like lite sympati fra meg som det basehoppere får. De velger det frivillig, og tar frivillig del i risikoadferd.

Samtidig får ikke norske menn som roter seg opp i antirasistiske woke-feminister som driver samværssabotasje (der hvor det er felles barn) noen sympati fra meg heller.

Disse mennene bør kunne se de røde flaggene (pun intended) og komme seg langt vekk fra disse kvinnene, før det er for sent og det er en bolle i ovnen. Hvis ikke kan de bare takke seg selv den dagen de må betale for skilsmisser og ikke får treffe ungene sine


Del innhold: