USA: Tenåringshelt Kyle Rittenhouse endelig frikjent

Fredag ble Kyle Rittenhouse (18) frikjent for alle anklager mot seg etter å ha skutt tre personer i selvforsvar. Videoopptak av hendelsene var avgjørende for rettens vurdering av guttens uskyld.

Det var en tydelig beveget gutt som mottok juryens kjennelse om full frifinnelse på alle punkter. Retten konkluderte med at Kyle Rittenhouse handlet i selvforsvar da han måtte skyte tre jødiske Antifa-medlemmer som prøvde å drepe ham.

Den 25. august 2020 var Kyle Rittenhouse sammen med flere andre ute i gatene i den lille byen Kenosha i delstaden Wisconsin, for å vokte bensinstasjoner og privat eiendom under opptøyer fra de voldelige gruppene Black Lives Matter (BLM) og Antifa.

Opptøyene hadde startet som følge av at politiet måtte skyte den yrkeskriminelle afroamerikaneren Jacob Blake to dager tidligere, den 23. august.

Blake som var etterlyst for seksuallovbrudd, innbrudd og partnervold hadde forsøkt å kidnappe sine tre barn i ruset tilstand da politiet ble tilkalt. Da politiet ankom stedet var Blake svært agitert og han dro frem en kniv som han truet politiet med. Politibetjentene prøvde etter hvert å uskadeliggjøre Blake flere ganger med et elektrosjokkvåpen, uten at dette ga noen effekt. Da Blake gikk til angrep mot en politibetjent med kniven, ble han til slutt skutt og drept.

Dette førte til at organisasjonene Black Lives Matter og Antifa brukte dødsfallet til Blake som en unnskyldning for å plyndre og starte branner over hele USA.

FOTO: Whoisjohngalt (CC BY-SA 4.0)

Det var under disse opptøyene i Kenosha at Kyle Rittenhouse var ute sammen med andre og tok ansvar for å passe på privat eiendom. For å gjøre dette var Rittenhouse utstyrt med en halvautomatisk rifle av typen AR-15.

Det skulle vise seg at Rittenhouse fikk bruk for denne.

Drapsforsøk

Utpå kvelden blir Rittenhouse oppsøkt av voldsforbrytere i Antifa, som vil ta våpenet fra Rittenhouse. Noe som ender med at Rittenhouse prøver å løpe vekk fra dem.

Den jødiske pedofile overgriperen Joseph Rosenbaum skriker at han skal drepe Rittenhouse, og blir til slutt skutt idet han prøver å ta våpenet fra gutten som han har jaget rundt.

Ifølge rettsmedisinerne var skuddsårene på den pedofile jøden sammenfallende med at hånden hans hadde prøvd å gripe våpenet da han ble skutt og drept.

Etter å ha blitt jaget videre et godt stykke av de morderiske forbryterne snubler Rittenhouse og blir liggende på bakken. Da prøver de kriminelle Antifa-medlemmene å drepe gutten som de tror er forsvarsløs.

Den voldskriminelle jøden Anthony Huber blir skutt og drept idet han prøver å drepe Rittenhouse mens gutten ligger på bakken.

Jødiske Anthony Huber slår Rittenhouse med et skateboard idet han blir skutt.

Med beundringsverdig våpendisiplin greier Rittenhouse å berge sitt eget liv ved hjelp av rifla der han ligger på bakken.

Gjengangerkriminelle Gaige Grosskreutz ble skutt i armen da han prøvde å drepe Rittenhouse med en ulovlig båret pistol, men overlevde.

SKULLE DREPE: Jødiske Gaige Grosskreutz skulle drepe 17-årige Kyle Rittenhouse med pistol, da Rittenhouse avvæpnet ham med et skudd i armen. FOTO: Ukjent.

Fredag kveld er nasjonalgarden på plass utenfor rettsbygningen i Kenosha for å håndtere varslet uro i byen. Organisasjoner som Black Lives Matter og Antifa er nå rasende for at en uskyldig ikke er blitt dømt.


Del innhold: