Utenriks: Idioter fra FN med «hvit-frelser-syndrom» angrepet i Kongo

Tre FN-fredsbevarere og minst 12 sivile er angivelig drept i det østlige Kongo tirsdag. I tillegg skal over 50 personer være såret i opptøyene.

Sånn går det når de prøver å frelse hele verden fra seg selv.

Bare se på dette her:

I realiteten er «hvit-frelser-syndrom» basert på en egoistisk tankegang, hvor hvite godhetsposører skal vise alle hvor gode de liksom er.

Sånn helt egentlig er denne infantiliseringen av andre folkegrupper den dypeste og mest nedvurderende rasismen som finnes.

Det er kanskje ikke så rart at det blir litt turbulens.

Det er FN-idiotene sin egen feil, som holder på sånn. De drar til den tredje verden for å posere på SoMe med Insta-selfier, og resultatet blir gjerne katstrofalt.

Ifølge Reuters skal opptøyene ha startet på grunn av klager om at FN-oppdraget MONUSCO ikke har greid å beskytte sivile mot voldelige militser.

Opptøyene begynte mandag i byen Goma og spredte seg tirsdag til Butembo, der en FN-soldat og to personer fra FN-politiet tilknyttet oppdraget ble skutt.

Ting skal ha forverret seg da to FN-ansatte så seg nødt til å skyte mot opprørerne, idet opprørerne kastet steiner, brannbomber og vandaliserte FN-installasjoner. En Reuters-journalist skal ha sett to opprørere bli skutt idet de angrep FN-ansatte.

Minst 15 personer skal nå være drept, og minst 50 personer er såret i opptøyene.

Kongo er nesten like ille som Sverige nå.


Del innhold: