VG: Store Blå skryter av katastrofen #MeToo

Nå som folk har gått lei av å høre om #MeToo, prøver en feminist i VG å blåse liv i det igjen. Men med platte uttalelser fra Store Blå og Åker-riksa, snubler VG-feministen i forsøket.

Alle husker da #MeToo fremdeles var en greie.

Bitre feminister sto i kø for å fordømme menn offentlig.

Typisk var dette kvinner som ender opp barnløse når de er 30, og som må få utløp for morsinstinktet med kjæledyr. Masse katter. Masse rødvin.

Vi alle kjenner til sorten.

Rike og privilegerte kvinner sto gråtende frem i offentligheten under #MeToo-bølgen, og fortalte angivelig forferdelige historier.

Historier om hvordan fulle gamle menn hadde forsøkt å gi dem klemmer på puben for ti år siden. Eller hvordan de angivelig hadde blitt forsøkt sjekket opp av en mann i en bil, mens de sto og røyka pot nede på havna.

Historier som uten tvil bidro til mye latter og underholdning. Om enn ufrivillig.

Søndag prøver VG å riste liv i dette høyst mislykkede identitetspolitiske prosjektet. Men det går ikke helt som planlagt.

 – Vi brøt med en kultur

Store Blå sier til VG at #MeToo angivelig brøt med en kultur.

VG skriver følgende:

Statsminister Erna Solberg (H) mener kampanjen brakte et strukturelt problem opp i lyset. 

– Det første jeg tenkte da jeg fikk høre om kampanjen, var at dette var viktig – det at så mange sa ifra. Hvis du er kvinne, vet du at seksuell trakassering er en utfordring, det har alltid vært en utfordring, fra det grove til det irriterende: 

– Fra det å hele tiden å måtte føle på at du skal forholde deg til folk som seksualiserer ting på en arbeidsplass eller i en organisasjon, når du egentlig bare vil bli tatt på alvor, til de som opplever at de blir direkte trakassert eller forsøkt utnyttet, sier Solberg til VG.

Jeg tillater meg å tvile på at statsminister Store Blå opplever slike ting.

Men man vet jo likevel aldri, med tanke på alle de perverse raringene som befolker norsk politikk og offentlighet.

Åker-Trine vil flytte grenser

Feministen i VG presterer det stuntet å intervjue Trine Skei Grande, også kjent som «Åker-Trine». Et økenavn som Grande fikk etter å ha hatt sex med en overstadig beruset 17-åring i en åker i Trøndelag, i forbindelse med et bryllup i 2008.

Trine Skei Grande hadde sex med en overstadig beruset 17-åring i en åker i Trøndelag, i forbindelse med et bryllup i 2008. Foto: Eirik Helland Urke (CC BY-SA 2.0).

Åker-Trine, som ironisk nok er kultur- og likestillingsminister, sier til VG at #MeToo forhåpentlig bidrar til å flytte noen grenser for hva som er akseptabelt.

VG fortsetter:

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande omtaler seksuell trakassering som et likestillingsproblem. Hun håper metoo-kampanjen har flyttet grenser. 

– Jeg håper vi har klart å flytte grensen for hva som er greit, og hva man skal tåle, sier Grande til VG.

Sett i kontekst av hendelsen ute i åkeren til familien Borten i Trøndelag i 2008, er dette en svært vittig kommentar.

Den er faktisk helt vanvittig komisk.

Men Store Blå følger opp med en kommentar som er enda morsommere.

VG skriver videre:

Statsminister Solberg tror forståelsen for hva seksuell trakassering faktisk er, er blitt styrket etter metoo. 

– «Det er sånt som skjer»-kulturen er blitt svekket, og det er mange som har forstått at arbeidsgivere faktisk er pålagt å ta ansvar for sånne ting i en arbeidssituasjon, sier Solberg.

Og dette kommer fra en statsminister som ansetter en kultur- og likestillingsminister, som hadde seg med en overstadig beruset mindreårig i en åker. For å deretter beskylde guttungen for «overgrep», for å lure seg unna. Og deretter gå tilbake på dette når påstanden ble konfrontert.

Idiot-o-meteret mitt slår ut på full kamfer når jeg leser dette sludderet i VG.

Men igjen, det er vanskelig å si helt sikkert hvem som er dummest – disse latterlige politikerne – eller folk som stemmer på dem.

Dette er uansett Norge i et nøtteskall.

Ubrukelige tullinger som prøver å overgå hverandre i å være politisk korrekte. Samtidig som de gjør alt som er menneskelig mulig for å skape ufrivillig komedie og underholdning.


Les også Akroma.no anonymt på TOR: 

akromaazzte7avtv.onion


Del innhold: