Vi må ta et oppgjør med kulturmarxismen

I januar 2019 begikk en kompis av meg selvmord. Etter årevis med personforfølgelser, stigmatisering og marginalisering orket han ikke mer.

Bjørn Funder Halldal etterlot seg en liten datter.

Han hadde ikke gjort noen noe galt. Bakgrunnen for hans opplevelser var at kulturmarxister i Norge mente han hadde «feil» politiske meninger. Så de rottet seg sammen for å knekke ham som menneske.

I 2018 fikk en venninne av meg problemer med barnevernet. Bare fordi hun på samme måte blir antatt å ha «feil» politiske meninger. Kulturmarxistene rottet seg sammen, kontaktet arbeidsgiveren hennes og familien hennes. Hun skulle tas. Hun skulle knekkes. Bare på grunn av at hun har meninger som kulturmarxistene ikke liker.

Selv har jeg feilaktig blitt forsøkt uthengt som «utilregnelig» og annet. På grunn av at politiet gjorde en datafeil en gang de skulle henlegge en falsk anmeldelse fra den kulturmarxistiske organisasjonen Antirasistisk Senter. Løgnene om meg har blitt spredd av kulturmarxister i sosiale medier, og på useriøse nettsider som Utrop.

Min advokat John Christian Elden jobber med saken, og kjenner den godt. På grunn av feilen behandler nå Statens sivilrettsforvaltning en begjæring om oppreisningserstatning.

Kulturmarxister skyr ingen midler. De er kun ute etter å knuse mennesker som de ikke liker meningene til.

Ondskapen deres er formidabel.

Motstand er viktig

Selv er jeg hard på prinsippene. Jeg har derfor ingen sympati med miljøer som driver organiserte personforfølgelser og løgnkampanjer. Uansett hva som rammer dem.

Jeg har heller ingen sympati med den parasittiske atferden som preger den såkalte venstresiden i Norge. Med hvordan disse blodsugende insektene snylter til seg de beste jobbene og boligene i landet, mens befolkningen ranes for sine rettigheter og muligheter.

Derfor er det også så viktig med motstand.

Vi som utgjør folket i Norge må vise at vi ikke aksepterer kulturmarxistenes overgrep. Vi må stå opp mot den ondskapen, og grådigheten, som utgjør kulturmarxismens kjerne.

Informasjon

Den på sikt beste metoden for å yte motstand overfor kulturmarxisme, er å behandle det på samme måte som alle andre kreftformer. Med cellegift og stråling. Man må vekke kroppens eget immunforsvar mot den.

Noe som mest effektivt gjøres med informasjon.

Folk må opplyses om at massemediene lyver. At politikere og byråkrater lyver. Her spiller de alternative mediene en svært viktig rolle. Jeg vil derfor oppfordre redaktører som Hans Rustad, Helge Lurås og Hege Storhaug til å ha et langt større fokus på å avsløre løgner fra mediene og andre.

De alternative mediene må vise folket at elitene lyver. At massemediene lyver. Gjør det gjerne hver dag. Bank inn budskapet i massene, med alt hva de har. Konstant og utrettelig.

Folk flest vet allerede at islamisme og islamistisk vold er uheldig. De største aktørene innen alternative medier må derfor komme seg videre. De bør derfor fokusere mer generelt på løgnene som blir servert folket, på omtrent daglig basis. De bør satse på å svekke folks tillit til løgn- og propagandamaskineriet.

Vi andre har også en jobb å gjøre. En jobb som er like viktig.

Vær et forbilde

Vi har alle en plikt til å motstå kulturmarxistenes ondskap. Noe vi blant annet gjør med å fremtre som forbilder for andre.

Vi bør leve et liv uten TV. Vi må vise verden at det er mulig. Inviter folk hjem, og vis dem et trivelig hjem uten en TV midt i stua. Sånt kan plante en idé i folk. En idé om at et liv uten TV er å foretrekke. En enklere tilværelse, hvor bøker og litteratur erstatter det farligste mediumet i moderne tid.

Har du en TV, så gjør gjerne et nummer ut av at du kvitter deg med den. Lag en video på YouTube hvor du slenger TV-en din oppi en container. Eller hvor du knuser den.

Ta samfunnsnyttig arbeide. Kvitt deg med den unyttige kontorjobben, og gjør noe som objektivt sett faktisk er nyttig. Bli helsepersonell. Bli bonde. Bli politi. Bli yrkessjåfør. Bli brannmann. Bli håndverker. Vær en person som bygger opp, en som produserer, i stedet for å være en forbruker.

Og kanskje viktigst av alt: Lev et edruelig og nøkternt liv på alle måter. Ikke bidra til overdreven forbrukermentalitet. Ikke kjøp produktene som TV-en prøver å selge til deg. Både materielle og idémessige produkter.

Ikke delta i faenskapet

Stadig flere mennesker våkner opp, og innser at demokratiet er en løgn. Det spiller ingen egentlig rolle om FrP, Ap eller SV er i regjering. Vi får den samme grå og sosialdemokratiske suppa uansett.

Det er med andre ord ingen grunn til å ta det såkalte demokratiet seriøst.

Bli heller med i Alliansen, eller noe. Vis etablissementet fingeren, med å ikke være en konform sau. Vær politisk ukorrekt. Bruk ytringsfriheten din. For uten at den blir aktivt brukt, har den ingen verdi. Test grensene. Si kontroversielle ting. Ting som opprører og forvirrer. Skap et miljø hvor normer og konformitet brytes. Et miljø hvor folk kan senke skuldrene og snakke høyt om ting som «talmudisk ordmagi». Gi beng. Saus på.

Det finnes knapt noen bedre måte å protestere mot et dysfunksjonelt sosialdemokrati.

Meld deg gjerne inn i det såkalte Ytringsfrihetsforbundet (YFO), og utfordre med dette posisjonen til subversive organisasjoner som Human-Etisk Forbund.

Piss på alt som ligner politisk korrekthet og konformitet. Bli kristen. Bli gnostiker. Bli nazist eller kommunist. Eller hvorfor ikke begge deler? Bli veganer. Bli noe annet rart.

Kle deg pent. Te deg pent. Vær høflig. Lukt godt. Vær snill med dyr. Vær et godt menneske. Hold deg i form. Smil.

Delta ikke i baksnakking og slarv. Vær ærlig. Vær lovlydig.

Vær den diametrale motsetningen av en dum, ond, grådig, parasittisk, overforbrukende, stinkende og sadistisk kulturmarxist.

Vis verden at det er mulig.

Og når de bedritne kulturmarxistene kommer for deg. Stå klar med et stykke såpe. Ingenting skremmer dem mer. De er tross alt bare uhygieniske feminister og soyagutter, som er stygge og lukter vondt.

Del innhold: