Video: Se Andrew Tate pimp-slappe ei hore

Kritikerne henger seg opp i meninger og uttalelser fra Andrew Tate, men bryr seg ikke om å kritisere vold og mishandling. Det er på tide å ta opp disse tingene.

Alle skal kritisere influenceren Andrew Tate, nå som han er utestengt fra omtrent alt av sosiale medier, fordi han har sagt ting som er politisk ukorrekte.

Likevel hopper kritikerne glatt over de tingene som Tate virkelig bør kritiseres for.

Saken som gjør at jeg misliker Andrew Tate er en lekket video som viser at han pimp-slapper ei hore, før han begynner å pryle henne med et belte mens hun skriker og gråter.

Her er den lekkede videoen:

(Obs! Inneholder voldelige scener.)

Det er også flere lignende videoer av Tate.

Slik jeg ser det er dette langt verre enn å røyke sigar, kjøre sportsbiler og fronte meninger som sikle-venstre ikke liker. Mye verre.

Handlingene i videoen vitner om en fyr som har et sterkt ønske om å kontrollere andre mennesker. Det vi ser er det som kalles et «formyndermenneske», altså en som vil formynde noen som praktisk talt er vergeløse overfor formynderen.

Kvinnen i videoen veier kanskje 50–60 kilo, og er dermed omtrent halvparten så stor som Tate, som er rundt 185 centimeter og veier omtrent 100 kilo.

Jeg er rimelig sikker på at kvinnen i videoen er et ulidelig hurpeskinn, så jeg skal ikke whiteknighte for henne. Hun ville neppe tatt mitt parti i noen sak. Likevel er det å gyve løs på og mishandle noen som er mye mindre enn seg fullstendig idiotisk og degenerert.

Andrew Tate er ingen å se opp til, han er bare en fjott, en som stjeler meningene fra oss som har rett, og som deretter mishandler vergeløse personer.

Faen ta deg, Andrew Tate. Ta med deg den idiotiske broren din og dra hjem til Romania.


Del innhold: