Vil Philip Manshaus (21) få en rettferdig rettergang?

[give_form id=»11241″]

Svaret på det spørsmålet er selvfølgelig nei. Manshaus har gjort seg skyldig i den aller største forbrytelsen mot kommunismen.

Nemlig å angripe en gruppe med særskilt rettsvern. Sånt slipper man ikke billig unna med i land som Norge.

At Manshaus trolig kan ha drept en kvinne i prosessen, kommer naturlig nok i andre rekke. Å drepe kvinner i Norge er ikke en forbrytelse mot kommunismen. Det er bare et brudd på straffeloven.

Trolig vil ikke drapet bli viet særlig oppmerksomhet. I verken rettsprosessen eller i den kommende straffeutmålingen.

For slik er det i Norge. Raner du hvite, får du samfunnsstraff. Men omtaler du en representant for spesielle grupper som en «korrupt kakerlakk», så er det rett i fengsel.

Systemets fulle vrede

At påtalemyndighet, domstoler, politi, sakkyndige, politikere, medier og snakkende hoder vil gå helt bananas etter en slik hendelse, er forutsigbart. Svært forutsigbart.

Endelig har de snakkende hodene en mulighet til å godhetsposere. Med å delta i synkronøvelsen «å ta avstand».

Endelig kan politiet, påtalemyndigheten og domstolene demonstrere sin fortreffelige handlekraft.

Endelig kan politikere score billige poeng (og stemmer) på en tragedie.

Endelig kan sakkyndige ta seg betalt for å skrive rapporter som påtalemyndigheten dikterer.

Endelig har mediene noe å skrive om, i stedet for agurker.

Philip Manshaus kommer til å bli rævkjørt med systemets fulle kraft. Lovens strengeste straff er en selvfølge. Noe annet vil ikke være i tråd med de ideologiske direktivene.

Ingen, INGEN, utfører forbrytelser mot kommunismen uten tilstrekkelig straff. Det holder lenge å ha «feil» meninger, etnisitet eller kjønn – og deretter kjøre på rødt lys i Norge.

Straffetillegget for å være hvit mann har til og med blitt belyst av publikasjoner som Dagbladet.

Manshaus har virkelig stukket hånden inn i vepsebolet. Og nå er de sinte. Veldig sinte. Men mest fordi han har «feil» meninger og er hvit. Ikke fordi han drepte stesøsteren, som bare ble 17 år gammel.

Islamkritikere cucker ut

At angrepet på en moské er fullstendig meningsløst, har jeg tidligere vært inne på. Ingen ved sine fulle fem kan tro noe annet.

Les også: Philip Manshaus (21) siktet for et meningsløst moské-angrep

Men ansvaret hviler ikke bare på gjerningsmannen.

Ansvaret hviler i stor grad på såkalte islamkritikere. Som ustanselig pumper ut villedende påstander, om at islam og muslimer angivelig er hovedproblemet i vestlige land. De sprer forvirring, med å fokusere på symptomer – i stedet for de underliggende årsakene.

Videre hviler ansvaret på politikerne og massemediene. Som forsøker å tvinge ulike kulturer til å blandes. Noe som av helt grunnleggende årsaker er dømt til å mislykkes.

Men hva gjør disse aktørene i møte med slike ugjerninger som det meningsløse moské-angrepet?

Jo, de cucker fullstendig ut. Politikere som fremmer multikultur går ut i massemediene og «fordømmer» ugjerningen. Mens islamkritikere til alt overmål gjør det samme. Etter å ha bidratt til å spre et feilaktig fiendebilde av muslimer. Etter å ha forvirret folk, med overdrevent fokus på symptomer.

Idiotien er til å ta og føle på.

Nå venter bare en farse av en rettssak. Med alle de sedvanlige kommentatorene, advokatene og snakkende hodene. Objektiv rettferdighet vil ikke engang være et tema.

De store spørsmålene, som «hvorfor er det moskéer i Norge?», vil ikke bli besvart.

Philip Manshaus er et symptom. Et symptom på et sykt samfunn. Og rettferdighet kan ikke skje før ting har blitt rettet opp på systemnivå.

Del innhold: