Virtuelle barn kan være fremtiden for barnløse og fæle feminister

Bitre og barnløse feminister kan nå bruke VR til å leve ut morsrollen. Løsningen tar i bruk kunstig intelligens for å simulere en ekte baby.

Ifølge statistikk fra SSB ender stadig flere norske kvinner opp som barnløse.

Disse biologisk mislykkede kvinnene har typisk byttet vekk mann og barn med en meningsløs og ofte forglemmelig «karriere» for å lage PowerPoints.

Problemet for disse barnløse karrierekvinnene er at de aldri kan lage PowerPoints som er så bra at det erstatter lykken og kjærligheten med et ekte barn.

Derfor ender de opp som veldig ulykkelige kvinner.

For kvinner er morsrollen selve toppen av lykke i livet. Nybakte mødre omtaler gjerne det første møtet med den lille babyen som «ubeskrivelig». Slik er det også for menn.

Det vakreste i livet er å se barna vokse opp, og etter hvert få barnebarn.

Dessverre får ikke barnløse og bitre feminister oppleve noe av dette. De får aldri høre de første ordene, eller være med på de første stegene barna tar. De får aldri oppleve å ta med den lille sønnen eller datteren sin til første skoledag. Ingen turer med barna i skibakken eller scoringer på fotballbanen.

Etter hvert som de barnløse og bitre feministene blir eldre får de aldri oppleve å bli bestemor som får besøk av barnebarna. Alderdommen blir oppslukt av en absolutt og fullstendig ensomhet. Kanskje får de et kort i posten av og til, hvor det står «God jul» til tante eller gammeltante.

Så kommer sorgen. Mørket. Vissheten om hva de tapte, hva de gikk glipp av. Dette fenomenet er velkjent i både skjønnlitteratur og alderspsykiatri.

Heldigvis kan disse barnløse kvinnene oppleve en simulering av morsrollen via virtuell virkelighet og kunstig intelligens.

Moderne teknologi lar disse kvinnene oppdra et virtuelt barn, ikke ulikt en tamagochi. Med å ta på seg VR-briller får de en digital opplevelse av å holde en baby, som attpåtil responderer nærmest livaktig på «morens» stimuli av den.

Daily Mail:

Virtual children that play with you, cuddle you, and even look like you will be commonplace in 50 years, and could help to combat overpopulation, an artificial intelligence expert has claimed.

These computer-generated offspring will only exist in the immersive digital world known as the ‘metaverse‘, which is accessed using virtual reality technology such as a headset to make a user feel as if they’re face-to-face with the child.

They will cost next to nothing to bring up, as they will require minimal resources, according to Catriona Campbell, one of the UK’s leading authorities on AI and emerging technologies.

In her new book, AI by Design: A Plan For Living With Artificial Intelligence, she argues that concerns about overpopulation will prompt society to embrace digital children.

She describes them as the ‘Tamagotchi generation’ — a reference to the handheld digital pets that became wildly popular among Western youngsters in the late 1990s and the 2000s.

Kanskje kommer det også en utvidelse som lar de bitre og barnløse feministene simulere barnas oppvekst også.

Det hadde vært noe.

Etter å ha laget PowerPoints kan de ta på seg VR-brillene og simulere at «barna» har laget barnetegninger som det står «til mamma» på, og de kan simulere at de tar med barna på turer i skogen og sånt.

Hvis dette kan bidra til å gjøre de bitre og barnløse feministene til et mindre samfunnsproblem, og at de ikke sprer den giftige feminismen sin videre mens de holder på med dette, så er jeg helt for det.


Del innhold: