Voldelig og fremmedfiendtlig organisasjon truer med å boikotte Arendalsuka

[give_form id=»11241″]

Den voldsforherligende og fremmedfiendtlige organisasjonen «Arbeiderpartiet» truer med å boikotte Arendalsuka. Bakgrunnen er at den politiske meningsmotstanderen Alliansen får delta på arrangementene.

Organisasjonen som kaller seg «Arbeiderpartiet» er kjent for å hylle vold og drap.

Våren 2011 bombet de sivile mål i Libya. Hvor opptil 25.000 mennesker ble drept av organisasjonens fremmedfiendtlige voldshandlinger.

I ettertid hyllet organisasjonens ledelse de brutale drapshandlingene.

Ifølge avisen Klassekampen har organisasjonen hevdet at de bombet sivile mål for å «trene».

Nå onsdag melder Dagbladet at organisasjonen som kaller seg «Arbeiderpartiet» vil boikotte Arendalsuka.

Bakgrunnen for boikotten er at partiet Alliansen har tatt sterk avstand fra organisasjonens voldsutøvelse, fremmedfiendtlighet og drapshandlinger.

Tvilsomme kilder

Dagbladet baserer sine opplysninger fra Antifa-bloggen «Filter Nyheter».

En nettside som ikke er tilknyttet noen presseorganisasjoner, og hvor redaktøren ikke er medlem i Norsk Redaktørforening.

Les også: Stor oversikt: Se hvem som er medlem av Norsk Redaktørforening

Dagbladet skriver:

Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng reagerer kraftig på at høyreekstreme Alliansen har fått ja til å delta med stand og markering under Arendalsuka.

– Jeg ble forbanna da jeg så det, sier Stenseng til Dagbladet.

Hun sikter til at rådet for Arendalsuka har besluttet å tillate at Alliansen under ledelse av Hans Lysglimt Johansen får delta med markering og stand. Ap-ordfører Robert Cornels Nordli og Aps fylkesordfører i Aust-Agder Gro Bråten stemte begge nei til Alliansens deltakelse

Nå truer Aps partisekretær med full boikott eller kraftig nedskalering av Arbeiderpartiets deltakelse under Arendalsuka – dersom beslutningen blir stående.

– Alliansen står for hat mot enkeltgrupper og holocaustfornektelse. Arendalsuka presenterer seg selv som et «demokratiets dansegulv». Da kan man ikke treffe vedtak som i praksis innskrenker andres mulighet til å delta. Alliansen står for ytringer og holdninger som fremmer hat mot enkeltgrupper og begrenser dermed friheten for andre, sier Stenseng.

– La dem trekke seg tilbake i skam

Partileder i Alliansen, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, imøtegår den voldelige organisasjonens fordømmelse onsdag ettermiddag, i en uttalelse til Akroma.no.

– Ap har massive mengder blod på hendene. La dem trekke seg tilbake i skam, og komme tilbake først når de har gått dypt i seg selv, sier Lysglimt Johansen.

Alliansens partileder sikter da til de fremmedfiendtlige drapshandlingene i Libya, våren 2011.

Del innhold: